Değerli arkadaşlar herkese merhabalar. Yine bir sezon başlangıcı, yine güzel balıklı rüyalar dönemi başlıyor. Raporlarımız Ekim 2009 tarihinde kalmış ama o günden sonrada çok güzel balıklar tuttuk. işlerimiz çok ama çok yoğun geçti maalesef ve tekrar kendimizi maviliklere bırakmanın zamanın geldi. Tüm dostlarımızın yeni av sezonları hayırlı olsun diyoruz. Bu zaman zarfında neler yaptık: - Tekne bakım Boya,onarım tadilat - Takımların hazırlanması - Bolca istihbarat. - Bizim tutamadığımız büyüklükte kefal tutan arkadaşın bizlerle dalga geçmesi(Deniz) Haberler her yerden ufak ufak gelmeye başladı umarım bu sezon balıkçılık adına daha güzel şeylerden bahsedebıleceğiz. Zamanın erken olması ile beraber palamut vanoslarının alaplı tarafında bolca görülmesi, Boğazın girişlerinde Lüfer haberleri çok güzel haberler olmakla beraber. Yağışların zaman değiştirmesi, Nisan yağmurlarının geç gelmesi taa haziran aylarına kadar sarkması, deniz suyunun her zamankınden az ve geç ısınması gibi faktörler zannederim bolca balıklı bir sezonun olacağına delalettir. ki bu sene herşey tabiat olarak dengeler alt üst olmuştur. Yaşadığımız bölgede sıkça gorulmeyen yağmurlar ve tabiat olayları. bizlere tropik kuşak bölgelerini hatırlatmıştır. Bu sene herşeyin balıkçılık adına daha güzel geçeceği inancındayım. Tüm balıksever dostlarıma yeni dönemde başarılar diliyorum. Herkese rasgele..... Bu senenın ılk balık haberını karadenizde değil daha değişik bir merada marmarada gerçekleştireceğiz. Sevgi ile kalınız.
Aliço abi bu güzel haberler ve heveslendirici sözlerin için teşekkürler.Heyecanım depreşti.Senin elinden kaçanları ben bu tarafta yakalayacağım söz
Aliço hoşgeldin....Bereketli bir sezon dilerim.... Son iki gündür güzel raporlar var palamuta dair....
sağolun varolun arkadaşlar hadi hayırlısı bakalım. Birol nerelerdesın bakalım sen benı bı arasan dıyorum.
Her nekadar sıklıkla balığa gidip ,yeteri kadar tutsamda uzun oltayı özledim.Sabırla eylülü bekliyorum. Bu arada sizin raporlarınızı da özledik.