Arkadaslar 2 gunum kaldi lutfen yardim edin

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında savannah tarafından paylaşıldı.

1. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Arkadaslar pazar gunu tenesse'ye tatile gidiyorum. Gittigim bolgede alabalik ve tatli su baliklari var bazilarinin boyu yarim metreye variyor. Gozle gorulebiliyorlar yalniz baliklarin buyuk olanlari (bunlar turna degil ) solucana gelmiyorlar. Jig'de denedim yakalayamadim ,tavsiye istiyorum gitmeden once hazirlik icin simdiden herkeze tesekkurler

2. sami sökeli

sami sökeli sami oguz

Murat kardeşim her balık her yerde aynı yemi yer diye bir kural yok, örnegin bir çipura Ege'de farklı, Marmara'da farklı, Akdeniz'de farklı yeme rağbet eder en iyi sonucu avlanacagın bölgedeki balıkçılarla görüşüp olası balıkların hangi yemle avlandıgını ögrenmek olacaktır.

3. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Dediginiz dogrudur ancak benim soylemek istedigim buyuk tatli su baliklarini nasil yakalarim ornek olarak canli yem kullan der ustalarimdan birisi digeri baska oneride bulunur. bende bunlari dikkate alarak hepsinden az da olsa yanimda bulundururum sirayla denerim o bolgedeki balikcilarla konusa bilmem icin oraya gitmem gerekir gol disinda balikci bulamayacagim icin hazirliksiz gitmis olacagim ve geri donup malzeme alamayacagim icin 1 sene kaybim olacaktir