2011 Temmuzundan günümüze kadar ankaralı balıkçı arkadaşlarımızın tecrublerını yazarlarsaa sevnıırım . Şuan nerde ıyı balık çıkıyo turleri yazarsanız sevnırım
fsherman sağol kardeş , bende kurtbogazını araştıroyrum ama baya buyuk bı yer bı ıyı araştırmak laazım nerelerın verımlı oldugunu
kurtboğazından da pek birşey çıkmıyo bu günlerde bende araştırıyorum çanıllı taraflarında turna çıkıyor mu ki?
kurtbogazına gıtıım dun 6 parça tatlısu levregı aldım 4 ü 20 cm den kuçuktu saldım bırı 22 , digeri 24 cm di ,, başkada hiç bişey çıkmadı
var var ben cumartesi sabah oradaydım 8 turna ve levrek aldık öglene kadar ayrıca turnaların hepsi 2 kg dan fazla en irisi 3.76 kg geldi
Bende yaklaşık 1 aydır her hafta sonu orada oluyom. Yem olarak saşi, rapala, ve canlı gümüş kullandım. Ama daha hiç turna alamadım. Aceba kurtboğazın hangi bölgesinde avlanıyorsunuz. Ve yem olarak ne kullanıyorsunuz.
iki hafta önce köprüköydeydim ama tek bir vuruş bile alamadan geri döndüm. Bu sene Köprüköyden neredeyse hiç verim alamadım. 3 defa gittik toplamda 1 turna aldık.
Ankara ve civarı balık yerleri Selam Herkeze. Ankara civarı ırmak, gölet ve baraj sularında kontrolsuzluktan dolayı ağ atmakla balıkların sayısında fevkalade azalma olmuş. Köprülüköy ve yakın yerlerinde akşama kadar bir balık tıkı yok. Kurtboğazı barajının her iki tarafında kısmı yer değiştirerek akşama kadar üşenmeden olta attım gene tık yok. Büyük camilide var diyorlardı, bu sayfalardan birindeki yorumda camilide de yokmuş. Yem konusunda her tip cansız yem denedim. Tek yer Kalecik girişindeki Kızılırmak kenarı kaldı. Burada da yayın çıkıyormuş. Rastgeleee arkadaşlar. idk
Birkaç hafta önce gittim botla açıldım ben tutamadım. Benim gibi botla çıkan bir kişi vardı o da 4-5 turna yakalamıştı. Daha çok dip oltasıyla sazan yakalıyorlar.
8 tane turna hemde kurtboğazında vallahi hocam ne yalan söyleyim okuyunca kendimi gülmekten alamadım birde tüylerim diken diken oldu )