9,5 cm boyunda gagasız silikon balık, 7,5gr. Pakette 4 adet, İnanılmaz gerçeklikte yüzme kabiliyeti ve cezbedici aksiyon. Yedek silikon. İğnesizdir 4Play sert suni balıklar ile dünya genelinde yakalanan başarı sonrasında, şimdi bu meşhur markanın yumuşak modelini sunuyoruz. Bu kullanıma hazır model tek iğneli, çantadan çıkarıp kullanın. Suni balık mükemmel bir dengeye sahip, kullanımı kolay. Sadece fırlatıp çekin. Şaşırtıcı bir şekilde gerçekçi, paniklemiş küçük balık hereketi yapıp, doğal bir hızda batar. Şaşırtıcı bir detay ve tasarım bütünlüğüne sahip bu suni balık, her türlü harami balık için ölümcül. Çek, seğirt, döndür. Bunu yanlış yapamazsın! Bu yumuşak gövdeli modeller, uzman amatör avcının farklı hareketler yapmasına olanak sağlar. Hayal edebileceğiniz en doğal yemi elde etmek için yenilikçi Tungsten Tüp Ağırlık (veya 4Play gagayla) kullanılarak balans verilmiş benzersiz yüzer yem hareketi (veya en süper eksiksiz duruş için harici iğne) için iğne takılmış kafa 9,5cm (4parça) 13cm (3parça) ve 19cm (1parça) Elle boyanmış Süper doğal yüzme aksiyonu Turna, Sudak, Sazan, Levrek ve diğer yemle avlanan harami balıklar! Hiç bir balık bu cazibeye dayanamayacak.
tuzlu suda bol bol kefal takip ediyor sert plastik olanını geçen hafta ufak bir ispendek takip etti.. tatlı suda kullanacaksan alabilirsin.zaten esasen tatlı su için üretilmiştir.. ilgili sahte ile turna avı: http://www.youtube.com/watch?v=Ua8iIHCnQJY&feature=player_embedded
güzel sahte ama fazla kullanışlı değil sağlamlık açısından ...Turna avında kullandım ama turnanın jilet keskinliğindeki dişlerine dayanamadı ... balığın ağzında sadece başı kalmış bir vaziyette geldi
hareketi güzel ancak tuzlu suda o kadar kullanmama ragmen sonuç alamadım aynı markaya ait alt tarafı beyaz üst tarafı şeffat içinde yanar döner parçalar olanını denedim sanırım ismi savage sandell di kesinlikle iş yapıyor tavsiye ederim bildigimiz prensesi andırıyor kuyruk kısmı aksiyonuda güzel
Bu sahtelerle verimli turna avları yaptım fakat aynen 'admine'nin dediği gibi turna bu sahteyi parçalıyor.1 sahte=1 turna gibi düşünebilirsin ama kullanımından cok zevk aldığım için kullanmaya devam ediyorum... Denemedim fakat tuzlu suda iş yapacağını zannetmiyorum...
bu sahtelerden 3 pakette ben aldım ancak deneme fırsatı buladım. gölde deneyecem kısmetse nısan gıbı, umarım burada iş yapar
daha dün aldım denemeye fısatım olmadı ama bu modellerin büyükleri var onları incelersen daha iyi olur.
Merhaba, aynı ürünün 11 no olanını bende aldım kısmet artık zamanı gelince denerim. 9,5cm olanı pakette 3 adet tek iğneli olarak geliyor ve iğne mekanizması silikondan çıkarılabiliyor. aparatsız sadece silikon olarak alıp elinizde ki mekanizmayı silikona takarak kullanabiliyorsunuz. yedek silikon paketinde aynı fiyata 4 adet var
arkadaşlar turna için 9.5 cm olanı almayın.. çok ufak ve hafif, atışı iyi değil, dibe inmesi iyi değil.. 13cm olandan alın, çok avcı bir sahte, şahsen geçen yıl sezon başında alıp işe yaramaz deyip pek kullanmamıştım ama kasım ayında gidipte suların çekildiğini gördüğümde aklıma geldi bir deniyeyim dedim.. bu sahte için sığ bölge olması önemli yada derin bölgelerde dip yapısı temiz ise jig head ile kullanıp derine indirebilirsiniz.. yanlız dikkat etmeniz gereken bir nokta var balık orjinal hali ile tek iğneli olduğu için kaçan balık yakaladıklarınızdan daha çok oluyor.. ben böyle bir modifikasyon yaptım artık kaçan balık yok
Sevgili Hakan, Öncelikle açıklamalarınız için teşekkürler. Aynı sahteden bende de mevcut. Levrek avı için kullanıyorum. Yüzüş olarak bence çok başarılı. Özellikle sırtı avında. Yaptığınız modifiye bence çok güzel. Avcılık açısından çok haklısınız. Bunu nasıl yaptığınızı detayı ile açıklarsanız çok faydalı olur.(ben ve diğer arkadaşlar için) Sevgi ve selamlarımla...
Sayın Bahadır Bey, Bu silikonun levrekteki performansından bahseder misiniz biraz?Hangi renklerini kullanıyorsunuz?Jig head kullanıyor musunuz?(Sorduğum sorular kıyı at-çeki için geçerlidir) Tesekkurler
Bahadır abi örgü misina ve büyük yorgan iğnesi lazım yorgan iğnesi derken kullanacağın örgü misinayı deliğinden geçirmek için yeterli büyüklükte olsun yeter.. orta kısımdaki iğnenin oradan örgü misinayı düğümlüyorum sonra, yorgan iğnesini iç kısmından geçirip dikkatlice sağa sola kaçırmadan kuyruktan çıkarıyorum, düğüm attıktan sonrada örgü misinanın çıktığı deliğe az japon yapıştırıcı damlatıyorum silikona sabitleniyor.. bende 0.30luk örgü misina vardı onu kullandım kuyruktaki iğneler 9.5cm olan aynı model silikonların iğnesi, ufakları kullanmadığım için söktüm iğnelerini.. iğne ilave ettikten sonra silikonun aksiyonuda hiç değişmedi.. bu 2. iğneyi taktıktan sonra yakaladığım turnaların hepsi kuyruktaki iğneden yakalanmıştı işe yaradığı kesin.. daha önce balıklar silikonu hırpalayıp gidiyordu.. resimde kırmızı çizdim..
arkadaslar bende bu ayın 20 sinde siparis verdim 23ünde geldi fakat içinden sadece 3 tane sahte cıktı iğnesi felan yok acaba bi bilgisi olan arkadas var mı???
yedek olandan almışsın.. iğnelisi bu http://www.avmarketi.com/asp/product/17906/SAVAGEAR-SOFT-4-PLAY-SILIKON-BALIK-13CM pakette 2 adet vardır..