Arkadaşlar Merhabalar yeni bir rapala tasarladım rapalanın özellikleri normal 8+3 cm boy yanlar beyaz fosforlu 2 adet üçlü igne 3 cm lık pervane Rapalanın ön tarafını biraz uzun tutup o bölüme suyun kuvveti ile dönen pervane yaptım sudaki hareketi beyaz bi köpük çıkararak arkada bulunan beyaz rapalayı marke ediyor şimdi sorum şu böyle birşey tasarlayan arkadaşlarımız varmı var ise bu rapalaya gaga yapsam nasıl bir sonuç alırım tek sorunum benim rapala 30 cm civarında dalabiliyor agırlıksız olarak ve balık pervaneye hamle yaparsa o balıgı kaçırmaktan korkuyorum resmini yükleyemedim en kısa zamanda yükliyecegim
Hiç bir avcı balık avına önden yaklaşmaz. Bu sebeple pervane sebebiyle avını kaçırmaktan korkma. Pervane fikrini tuttum bence orjinal bir düşünce aksiyonda herhangi bir garipliğe yol açmıyorsa sorun yok demektir. Pervaneli bir rapalaya gaga takıp derinliği kendi insiyatifine almak istiyorsun bu da gayet orjinal bir fikir deneme yanılma yolu her zaman iyidir. Sonucu merakla bekliyorum resimleri de tabii...