başlıkta yazdığım gibi Lineaeffe atlantica 420cm 100-250g bu kamış 2011 de çıkmış hafif ve atarı iyi ama hiçbir bilgi yok
Ben bu kamışı inceledim ve yetkili arkadaşlara sordum. Kamış atarı yüksek görünüyor ama ağır kurşunlarda fazla esniyor ve yeterli mesafelere ulştırma sorun oluyormuş (ben boğaz için bakmıştım). Genellikle kıyıdan yemli için önerilen bir kamış.
Yemliiçin ideal ama 180-200 gr. kurşun için ideal deil. Yalnız yeni bir kamışı gelicek bahsettiğiniz marka, daha gelmedi..
lineafee değerli arkadaşım işin esası ben lineafeeye sıcak bakmıyorum yukarıdaki arkadaşların dediği gibi esneme yani sehim maximum fizikte kapasite ile sehim ayrı konumlardadır fazla esneyen kamış enerjisinin büyük bir kısmını kaybeder ayrıca itiraf etmeyelim bende oystercast 390,linefee sflex modeli var maalesef ikiside muhtelif yerlerden dağıldılar yüksükler ,uckısım ve muhtelif bende hesaplı olan albastar bosphorus aldım ama 4 ay önce almama karşın deneme fırsatı bulamadım zira sitenin değerli üyelerinden enginson ve obsesion ila kurduğumuz grupla tekne denemeleri oldu bakacaz göreceğiz..