Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. ASlında ben daha çok kara avcısıyım. Yıllardır Türkiye'nin pek çok yerinde ve yurtdışında avlandım. Türkiye Pointer Yetiştirenler ve Üretenler Derneği Kurucu üyesi,The Pointer Club UK üyesi (tek Türk), Bursa MErkez Avcılık ve Atıcılık Klübü üyesiyim. Ayrıca Av-Doğa Dergisi yazarıyım. Aslen Bandırmalı olduğum için de balıkçılığa karşı her zaman ilgim olmuştur. pek çok yeni bilgiye sizin paylaşımlarınız sayesinde ulaştım. Tekrar hepinize merhaba demek istiyorum.
Serhat kardeşim aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olur ve bizleride engin bilgilerinle yönlendirirsin. Keyifli paylaşımlar dilerim Sevgilerimle.
Çok Teşekkür ederim Müjdat Bey Dediğim gibi olta balıkçılığı konusunda buradaki pek çok arkadaştan öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum. Gemlik Körfezinde Palamut ve Lüfer, Ulubat Gölün de Turna ve BAndırma'da da zargana ve istavrit en sıklıkla yaptığım olta balığı avlarıdır. Ancak özellikle kara avcılığı ve av köpekleri konusunda elimden gelen tüm yardımları yapacağıma emin olabilirsiniz. Kara avcılığı konusunda bu siteye benzer olan baska bir forum sitesinde moderatörlük yapmaktayım ayrıca.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Not : Burada sadece balık avcılığı ile ilgili konular mevcuttur.
Hem kara hem balık avcılığı yapan pek çok arkadaşımızın olduğuna eminim. Ayrıca dediğim gibi balık avcılığı konusunda paylaşımlar için buradayım zaten....
Sizi tanımak bizim için mutluluk verici teşekkür ederiz. Sizinde bildiğiniz gibi konumuz Balık hayvanlara ve doğaya karşı son derece saygılıyız,Balık listeniz baya kabarık Balık konusunda acemiyim deyip tevazuu göstermişsiniz, Forumumuzda biraz gezip dolaşırsanız aradığınız tüm Balıklar hakkında ,takımları,yemleri,ve teknikleri ile ilgili bir çok konuyu bulabiliceksiniz. Ayrıca iller arası Tartışma konularımız mevcut,buralardan diğer arkadaşlarlada konuşup gene aklınızdaki soruları sorabilirsiniz. Eğerki diğer hayvanlar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa sanırım size özel olarak sorucaktır. Yakaladığınız Balıklarla ve anısı olan Balık avlarınız resimleriniz varsa bizlerle paylaşırsanız ,hem sizi daha iyi tanımış,hemde paylaşımlarınızdan birşeyler öğrenmiş oluruz. Sevgi ve saygılarımla.
Müjdat abi teşekkürler forumu yaklaşık iki haftadır ziyaretçi olarak takip ediyordum. özellikle levrek avı konusunda hemen hemen tüm başlıkları inceledim. hatta forum sayesinde av malzemelerimi yeniledim bile sayılır pek çok olta malzemesi siparişi verdim. Balık avı konusunda resimleri eve gittiğimde yollamaya çalışırım. Şu an denizden uzağım biraz (görev gereği Ankara'dayım). En güzel deneyimim NY USA da somon balığı avıydı.uygun konu başlığı altında anlatmaya çalışırım...
hoş geldin merhaba serhat kardeşim bende yeni katıldım burada gerçek bi paylaşım var . böyle samimi ortam başka biyerde bulunmaz herhalde .kuran arkadaşlara tekrar teşekkürler ellerine sağlık.bursaya geldiğinde ulaş bize kara avcısi çok arkadaşım var benim.merkez av kulübünde nejat var ekrem var üyesi olmayanda çok tekrar hoş geldin görüşmek dileğiyle hoşça kal
Beyhan abi merhaba Nejat abiyi de Ekrem abiyi de çok iyi tanırım. Aslında Bursada avcılar arasında tanımadığım yok gibidir. Bandırmalı hemşehrim Mustafa Kurdaş abim, haklısın Bandırmalılar her yerde çoğalıyor nisandan sonra Bandırmadayım, Kurban bayramı tatilinde Livatyaya gittim ,sıcaksuyun oradaki taşların üstüne. saat 12.00 civar (gündüz) dışa bakan yüzünden karides ile minekop tuttum. haberin olsun
serhat abi aramıza ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim ancak bir sorum olacak dün misafir olarak girdiğim başka bir forumda pointerlerin uçar av dışında başka avlar yapıp yapamayacağı ile ilgili bi muhabbet geçti kimisi sadece kuşta iyidir nolursa olsun başka avda randıman alamassın diyodu,kimiside yetiştirmesine bağlı köpeğin aportlarını iyi verirsen yapar diyodu bu konuda seninde görüşlerini almak istiyorum özelliklede italyan pointerleri hakkındaki görüşlerini bildirirsen sevinirim abi tekrar hoşgeldiniz...