Arkadaşlar herkese kucak dolusu selamlar, aranıza beni kabul ettiğiniz için teşekkürler, laf aramızda biraz sorunluyumda.. yaa insan ilişkilerim sıfıra yakın malesef... belli oldu sanırım. neyse tekrar merhaba
Hoşgeldin Ferit, keyifli paylaşımlar, Tadında avların daim olsun, aradığın tüm ürünler burada var, rastgelsin http://www.cengizbalikcilik.com/index.php?job=iletisim
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Bizler de sorunluyuz, insan ilişkilerimiz epey gelişmiş malesef. O nedenle bakalım kim galip gelecek diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım.
Aleyküm selam Ferit. Hoşgeldin. Aynalı sazan ve gökkuşağı alabalığı tutmak istersen her zaman beklerim abici.
Murat kardeş Allah razı olsun Dediğin adrese baktım cengizbalikcilik Mağaza fotoğraflarını inceleyince simleri ve Organzeleri fotoğrafda gördüm. pazartesi cengiz balikçılığı arayıp bi sorayım, zaten varda, kontörünü göndermek isterim. telefon numarani yaz kardeşim pazartesi teyitten sonra kontörün 20 kontör gönderilecek. teşekkürler, Allah razııı olsun. Saygılarımla..
Biz bu sitede kardeşler arasında menfaat gütmeden paylaşımlarda bulunmayı yeğliyoruz, böylesi daha zevkli olup, içimizdeki acemi balık avcılığı ruhunu zedelememiş oluyor, Ben şimdi sizin adınıza faydalı olabildiysem ne mutlu bana, bu beni memnun edecektir, günü gelir sizde bana yardımcı olursunuz buda ümit ederim sizi mutlu eder, Bizim sitede genelde bu işler böyle yürüyor, Gönlünüzden geçen avlara inşaallah , Sevgiler kardeşim
Dediğin doğru yaaaa. iyilik yapmak insanı gerçekten mutlu ediyor. Umarım bende size faydalı bilgim dahilinde bi şeyler ortaya koymak isterim. Bak mavi numarayı hemen girmiş bile... (şaka) tekrar teşekkürler
hoşgeldin kardeş. bende yenıyım, yavaş yavaş adapte oluyorum ama siteye. çok faydalı olduğunu sımdıden soyleyeyım. çok guzel bılgıler edıneceğıne emınım..