Arkadaşlar Rota Marti Hakkinda

Konu, 'Tanışalım' kısmında aliaydin tarafından paylaşıldı.

1. aliaydin

aliaydin ali

aranıza yeni katıldım 6yıldan beri zodyak tarzı botlarla avlandım avlanma şeklim olta artık fiber bir tekneye geçme zamanı geldi botumu sattım. 2 aydır araştırıyorum bana en uygun gördügün rota martı tekneden beklentim 9.9 suzuki 4 zamanlı motorumla uyum saglaması kamaralı olması çok buyuk olmaması çünkü denizde kalmıcak römörk ile getir götür yapıcam 1-2 kişi indirip bindirmeli. martının ebatlarıda garajıma tam geliyor tek sıkıntım martıyı kullanan bilen varmı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Mayıs 2010
  2. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Safter düşündün mü peki..Fiyatlarıda oldukça uygun. Hatta bir modeli 4 kat fiber çift cidarlı falan siyah/beyaz renkli oldukça güzel bir modeli var.Galiba 3,80 boyunda fiyatı 1500 TL..Bence bir incele derim..

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Benim de Kumburgazda Özoğlu marine firmasının ürünleri dikkatimi çekiyor. 4.60 fiber sandala, 11 beygir içten takma dizel makine koymuşlar. Fakat kamarasız. Bence çok güzel bir iş çıkarmışlar. ama kullanmadım bilemem. aklınızda olsun diye yazdım. şimdiden hayırlı olsun.

4. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    çok sevimli bir tekne, ben kullanmadim ama yelkencilikle ilgili bir dergide Istanbul-Gökçeada seferini yapan bir amatör denizcinin maceralarini okudum. yüksek bordali, serpinti almayan denizci bir tekneymis ayrica kamarasida boy veriyormus yani geceleme için kullanmak icap ederse kullanisli....internette ikinci elleri mantiksiz fiyatlarla genelde ama siz kelepir düsürürseniz alin

5. RamazanUsta

RamazanUsta Ramazan Uzan

Favori Kamış:
    Albastar Qual Surf
    Favori Makine:
    Albastar Pasha
    En İyi Avı:
    Akya 8.5Kg
    Size dostça tavsiyem iİkinci el biraz daha büyükçe fiber tabanlı zodiak bir bot alın. bahsettiğiniz türde bir iki kişiyle o tekneyi denize indirip bindiremezsiniz. Daha doğrusu indirirsiniz de bindiremezsiniz. Pişman olacağınız bir işe giriyorsunuz gibi geldi bana. Bahsettiğiniz kamaralı sandalla denize açılmanızı tavsiye etmiyorum.
    Ama imkanınız varsa 5.5 biraz daha enli bir tekne alıp limana bağlarsanız o zaman rahat edebilirsiniz. Yine de karar sizin.

6. farukoflu

farukoflu FARUK OFLUOĞLU

Favori Kamış:
    KK 50
    En İyi Avı:
    SAZAN 4.5 KG
    Ali Bey ben 4.25 Rota martı kullanıyorum. Üstünde 10 BG 4 zamanlı Honda motor var. İkiside 2006 model. 1,5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Çok denizci ve sağlam bir tekne.
    Bence doğru yoldasınız. Şimdiden hayırlı olsun.

7. aliaydin

aliaydin ali

tavsiyeler ve yardımlar için teşekkür ederim. rota martının fiberler arasında gördügüm en ufak yarım kamaralı tekne ve konaklama yapılabiliyormuş yani cuma akşamından bi çıkacan pazar akşamı dönecen benim en büyük hayallerimden biri denizde teknede konaklamak. rota bildiginiz gibi izmirde bana yakın sipariş üzerine üretim yapıyorlar hazırda yok ellerinde yani martının canlısını görmedin sadece resimler boyutu ve tavsiyelerle martı sevdası başladı hayırlısı bakalım.