arkadaslar Kamış:2.40 %de100 Karbon Makina:Bauer 30 OWC 8+1 Made İn Germany yazıyor. Misina;Maxim Testa Rossa(0.28)Sasame(0.28)Maxim Super(0.35)Strike Pro'nun 4-5 çesit Rapalaları.....Sahte Yemler de Savagear...Marka
hayırlı olsun ekipmanların bol trofeler olur umarım çok güzeller savager sahteden memnun kalan çok gibi bol trofeler olsun...
Mehmet, Malzemelerin hayırlı olsun.. kaça malolduğunu yazmamışsın ama umarım hesaplı almışsındır.. Genelde parçalı kamışlar atçekte daha verimlidir, elbette teleskopik kamıştan da memnun kalabilirsin. Misina ve sahteler güzel seçim, ama makine ve kamış için birşey söyleyemem..
baybora kardesim bana maliyeti yaklasık olarak 150 tl gibi tuttu valla kamışı ve makinayı cok sevdiğim bir abimin tavsiyesi üzerine aldım.Alabalık ve turna için birebir makina ve kamıs dedi ikisinin toplam ağırlı yaklasık olarak 350-400 Gram agırlıgında
Çok güzel malzemeler. Turna için bu sahteler övülüyor. Ben de sana belki biliyorsundur ama turna yavrusu slikonunun yeşilini öneririm. Şahsen balık almadım ama alanı gördüm. Yanında bulundurabilirsin.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kamış ve makinanın markaları hakkında bilgim yok ama özellikleri gayet uygun turna için. Bir de şu 1TL'lik beyaz slikon sahtelerden mutlaka almalısın abi. Fazla yosunlu veya kamışlı yerlerde pahalı sahtelerin heba olmasın. Bereketli avlar dilerim.
bence güzel hayırlı olsun bende göl için özel bir teşkilat hazırlamak istiyorum ama neler alacağımı bilmiyorum silikon balıklarını beğendim bende bulabilrsem alıcam
Şimdiden rastgelsin malzemeler süper bir kepçe eksik sanırııım , birde ilk açık renkli eksiz olan rapalanın gagası sana sıkıntı yaratır çünkü o sahte sanırım (sinking ) yani dalan tip bir maket ve kuvvetle muhtemel ilk tatlı su avınızda onunla vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz...