arkadaşlar uygunundan sağlam takım yapmak için görünmez misine istiyorum yardım!!!

Yaş
34
Şehir
istanbul-tuzla
Favori Kamış
lineaeffe spirit surf 420
Favori Makina
Okuma avenger av 65
En iyi avı
Sazan 5kg civarı
İsim
yunusemrekolay
arkadaşlar abilerim 0.20 0.25 0.30 0.35 takım misinası lazım görünmez olucak denizde kullanıcam uygun bir fiyatlı misine yardımı yaparmısınız. Şimdiden yardımınız için teşekkürler
 
Yunus emre kardeşim,bende bi kaç gün öncesine kadar fluoro carbon misina arıyordum uygun fiyatlı yüksek çekerli ama öyle bir misina bulmak çok zor fluoro carbonların çeker değerleri emsal misinalar ile karşılaştırıldığında çok düşük kalıyor ayrıca fiyatları yüksek dün bu soruya cevap bulabildim sonunda Turgay abimizin(modena) deneyimlerinden faydalanarak bunu çözdüm önerdiği misina angel kiss 0.30 du kendisinin deneyimleyip çok başarılı bulduğu bir misina bende kararımı bu yönde kullandım http://www.avmarketi.com/asp/product/6083/0-30-ANGEL-KISS-PROFESYONEL-MISINA-300MT linki burada inceleyebilirsin.

Fiyatı oldukça düşük ama sağlamlığından şüphe etmediğim bir misina ayrıca soft türleride var bu misina ile köstek hazırlayabilirsin takıma sarabilirsin spin avlarda kullanabilirsin bende şimdi onun tavsiyesine ikna olduğum için sana öneriyorum umarım işine yarar.

İyi akşamlar...
 
http://www.avmarketi.com/asp/product/12447/0-35-MM-TRABUCCO-T-FORCE-SPECIAL-CASTING-300-MT
http://www.avmarketi.com/asp/product/12506/0-35-MM-TRABUCCO-T-FORCE-SUPER-SOFT-200-MT
https://www.avmarketi.com/asp/product/12518/0-20-MM-TRABUCCO-T-FORCE-COMPETITION-PRO-50-MT

Son derece memnun oldugum misina cesitleridir. Her serisi ayrı ozelliklerdedir. Comptetion serisi sadece beden ve kostek icindir. suda gorunmez ozelligine sahip oldugu teknik bilgilerinde yazıyor. Tavsiye edilecek ozelliklere sahiptir.Bu markanın diger serilerinide incelemeni tavsiye ederim. Tevfik.
 
Yunus Emre ben şu an berkleyin 50 metrelik triline invisiline misinasının 0,27 mm olanını şok(uç misina) olarak kıyıdan jigde kullanıyorum.Düğümü biraz zor oturuyor yumuşak değil fakat makineye sarmak için değilde köstek için kullanacaksan sana öneririm.Çekeride iyi diğer fc misinalara göre
http://www.balikmarketim.com/?urun-...LUOROCARBON-50-M-OLTA-MiSiNASI.htmlSağlıcakla kal
 
Back
Yukarı