öncelikle herkese selamlar bilindigi üzere yem çeşitleri bakımından izmir bir cennet istediginiz yemi bulabilirsiniz fakat nasıl ulaşçak yemler elinize?kolay çok kolay hemde sadece yeterli adedi yani yem paketini sağlaya bilmek oda nasıl olur 3 kişilik bir arkadaş gurubu hiç almazsa 3 er paket boru kurdu alıyor bunu genele vurursak fazlasıyla verecegimiz adetlere ulaşabiliriz tahminime göre en az 50 paket sipariş geçilirse sannırım izmirdeki yemci arkadaş terminale gidip yemleri otobüs yoluyla yollarr..vede gelen yemleri görceksiniz fiyat bakımındanda ucuz oluyor çünkü ilk elden alıyoruz canlılık bakımındanda süper diri kıpır kıpır.yem çeşitleri(boru kurdu ve çeşitleri,sülünez,mamun,madya,yengeç ufaklarından dabi ewet arkadaşlar gerisi sizin degerli yorumlarınıza kalmış
Öyle değil Remzi Bey.... Arkadaşımız tüm iyi niyeti ile yem ihtiyacı olanlara yardımcı olabileceğinden bahsetmiş. Yoksa tabiki kendiside sitemiz dahilinde dolaylı yada dolaysız şekilde ticari girişimlere izin verilmediğini ve bu gibi girişimlerin hoş karşılanmadığını, üyelerimiz üzerinden para kazanmaya çalışanların da sitemizden bu güne kadar tereddütsüz şekilde ihraç edildiğinide biliyor.
İyi de bunun icin fazla miktara gerek yok ki.. Biz zaten sehirdısından yem isteyen dostlarımıza gonderiyoruz.. Hemde beş kuruş bile para istemeden.. yani beleş.. Ama herkese degil.. Sadece ağaya beleş..
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben bursada yaşıyorumm mücevher imalatıyla uğraşıyorum tasarımcıyım ne işim olur yem satmakla filan ..sadece sürekli balık tutmayı seven arkadaşlara yardım amacıyla açtım konuyu bursada mesela yem alıyoruz bazen yemler bayat çıkıyor eger kendimiz sipariş geçersek günlük sabah çıkan yemlerden gelcek bu dur yani.. ama aramızda yem satıcısı varsada kusura bakmasın ekmegine mani olmak istemem..
Aramızda yem satıcısı yok merak etmeyin. Olması da söz konusu değil zaten. Sizi yem satıcısı sanmış arkadaşlar sadece ama yanlış anlaşılma düzeltilmiş.
teşekkür yanlış anlaşılmak üzücü ama siz degerli arkadşların bu yanlışlığı düzeltmek için gösterdiginiz duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca suat arkadaşımada uyarından dolayı saol
Celal kardeşim amacın ve uğraşın belli sadece arkadaşlara kolaylık olsun diye açtığın bir konu seni anlıyoruz. Ama bu dediğin biraz zor olur yani iki veya üç kişi ava çıkıca zaman buradan yem getirtmesi biraz zor olur zaten otobüse vermez hiç bir yemci üç beş paket boru kurdu için kargoya verse masrafıyla yem daha pahalıya gelir. Biz genelde büyük org. lar için arkadaşlar İzmir'de olan genellikle bana yazarlar bende buradan kargoyla yollarım mesela bunu çok yaptık bu güne kadar ama genede diyorum bu genelde büyük org.lar için geçerli.Mesela ben bu güne kadar taa Trabzon,İstanbul,Tekirdağ,Çorlu,Antalya,her yere yem yolladım Siz bursadan isteyin sizede yollarım.Haa bu arada bende yemci değilim sadece arkadaşların keyfi yerine gelsin diye yolluyorum Sevgilerimle,Allaha emanet ol.