Ben istanbulda yaşayan genç amatör balıkçılardan biriyim.ilk olarak 2 amcamla beraber gittim gerçekten çok zevkli geldi bu iş bana insan hep gidesi geliyo neyse esas sorucağım soru ben bu yaz kastamonunun ufak bi kasabası ilçesi olan abana ya gidicem bu yaz belki sürekli orada kalıcağımdan orada balık tutmak istiyorum limanda acaba bi bilginiz varsa ne tutabilirim yardımcı olrsanız çok sevinirim bu bilgi bana çok lazım ratgele...
15 gün sonra ben de orada olacağım. Her balık olur, istavrit için bolca çapari al, derelerde de bolca balık var, denizde ayrıca levrek var, ıspari var, mezgit var.
kıbrıs olta yapıp limanda kefale bakarak başla derim... ustamın dediği gibi 10 tane iğne bi misina bide ekmek buldunmu hiç biyerde aç kalmassın nasıl yapıldığını bana sorma hiç sevmediğim bi avlanma yöntemidir ustam Vedat abi 3 aydır başımın etini yiyor teknede yatıyosun liman evinin bahçesi yap bi kıbrıs al kefali sonrada levreğe bırak diye buna rağmen 2 kere denedim ondada sevgili mığrıyla tanıştım ama sen azmedersen eminim burada ufakdan büyüğe doğru raporları okuruz rastgele
sağolun shero abi okadar sizin kadar profesyonel değilim kıbrıs oltasının nedemek olduğunu tam bilmiyorum istavrit tutarım eğer olursa 10 gün sonra gidicem allahın izniyle bilgiler için sağolun...(bolca çapari alıcam) bişeydaha sorucam ben istanbul eyüpte oturuyorum haliçdeki balattaki kefal yenirmi..