tatil için hafta sonuna kadar armutluda olacağım bu mevsimde armutluda ne avlaya bilirim hangi takım ve nerde balık tutabilirim acil cevap verirseniz sevinirim çünkü sabah 6 da yola çıkıcam şimdiden teşekkürler
Kardesim ben kışın armutlu ihlas tatil koyundeydım kışın hicbirşey yapmadı ama cok arastırdım orayı : bak suan tatil koyunun en burnunda demır teller var orayı gecip ucurum gibi bir yer var yokuş orayı inip eşkina mırmır izmarit denemeleri yapabilirsin( gece ) gündüz ise iskele var marketın karsısında ordan zargana ve capari istavrit yapabilirsin
çok teşekkür ediyorum kadircan kardeş bide mırmır ve eşkina takımı ve yemi hakkında bilgi verirsen sevinirim
o dediğim yerde gece 3lü şamandrali takım dene biraz zor ama oraya gidiş tellerden falan gececeksin cok güzel yataklar var keşf edebilirsen ben kışın hava cok sert olduğundan cıkamamıstım oralara yem olarak klasık kurt ama orda teke ve mıdye
beklıyorum kardesim oralara giderken dikkat et aman . Birde hava musait olursa yunus kirala el oltasına caparını tak 100 metre kadar acıl bol bol tutarsın balık .D
Tam ben yazacaktım benden hızlı davrandın Kadircan, benimde favori av şeklimdir. Ayrıca el oltasına gerek yok, tekne kamışıyla daha rahat olur.Yanına birazda ekmek içi alırsın, arada çaparilerine küçük küçük yuvarlayıp takarsan mezgit alman kaçınılmaz olur.hooked Son olarak rüzgarlı havada balığa dalarsan, körfezin diğer tarafından alabilirler seni, aman dikkat
3 gun once tam ihlas feribot iskelesi aciginda avlandik mezgit vardi istavrit seyrek ama iriydi ayrica feribot iskelesinin oralar izmarit yapar ve bolca zargana bulabilirsin(gece)....rastgele
Ayrica kadircan ark.dedigi kadinlar plajinin ordan yemli birseyler alman cok zor belki iskorpit alirsiniz karagoz vs baliklar yemliye gelmiyor cok acayip bir yerdir orasi ve ilerisi
şimdi hepimizin deneyımleri vardır meralar hakkında . merayı öğrenmek için gidip yemlemek gezmek dibine bakmak gerekir . benım arastırmalarıma gore ve gorduğum kadarı ile o burunun ilerisi eskina gibi balıkların yatakları olabilir denenebilir hic bir zaman balık yok diye bir kural yoktur alamamak gibi bir eylem söz konusudur. balıkta kısmet işidir . denemek lazım .
4 günlük av sonucu : 5 adet izmarit 8 adet eşek istariviti 5 adet oldukça büyük boy kefal 1 adet zargana karagöz ve ispari tutuldu bütün balıklar feribot iskelesiden alınmıştır ve yem midye ve hamsi kullanılmıştır