Armutlu da nerde nasıl balık tutulur bilgisi olan ?

Konu, 'Bölgeler' kısmında MERT ISTANBUL tarafından paylaşıldı.

1. MERT ISTANBUL

MERT ISTANBUL Mert

Bu haftasonu itibariyle 15 gün Armutluda olacağım ,nerde nasıl balık tutulur veya ne çeşit takımlar yanıma almalıyım bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bu bilgiyi paylaşırlarsa memnun olurum .Herkese Saygılar...

2. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Günaydın,
    Ben her yıl temmuz ayında Armutlu tatil köyünde oluyorum ve her zaman oltalarım yanımda oluyor. Genelde tekneyle açılarak balık tutuyorum. Sardalya, istavrit, mezgit, zargana, izmarit, kırlangıç, mercan çok rahat tutabileceğin balıklar. Ben tutmadım ama karagöz, mırmır, eşkina tutan arkadaşlar da zaman zaman rapor yayınladılar sitemizde. Ayrıca geçen yıl bir arkadaşım paraketeyle kalkan yakaladı. Onun için yanına takım olarak çapari başta olmak üzere izmarit için yemli takım zargana için ipek veya toplu takım, mırmır karagöz eşkina içinde yemli dip takımı alsan iyi olur. Hatta tekneyle çıkmayı düşünüyorsan rapala ve uzun olta bile alabilirsin eğlencesine:) Bu arada kefal tutanlarda gördüm kıbrıs takımıyla ama ben kefal tutmadığım ve yemediğim için saymıyorum:) rastgelsin...

3. MERT ISTANBUL

MERT ISTANBUL Mert

Beraber bir organizasyon yapalım ozaman ,ben cuma akşamı ihlastayım inşallah...