Merhaba dostlar, Kısa bir süre sonra Armutlu da tatil yapacağım. Balık yemi (teke,boru kurdu vs.vs) konusunda satış yapan Armutlu' da bir yer varmıdır. değerli zamanınızı ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Armutlu meydanında feribot iskelesinden bolca mezgit alabilirsin.Hemen iskele dibindeki balıkçılardan yemlik sardalya , hamsi bulabilirsin.Açıkçası boru kurdu ihtiyacım olmamıştı.Çünkü feribot resmen armutlu kıyılarını rezil etmiş.3 sene öncesine kadar kumluk olan dip , şimdi ise taş ve yosunla kaplı.En temizi sabah saatlerinde kefal , sonrası mezgit vs balılarla idare etmendir.
selam abilerim. bende kısmet olur ise bu hafta sonu ; c.tesi günü çiflikköy pazar günü ise kerpe tarafına gideceğim....şansımı mırmır'dan yana deneyeceğim. bakalım bereketli bir av olacakmı.....geçen senelerde d.dere'de yem olarak mamun kullanıyordum fakat bu kıyılarda hangi yemi kullanacağımı bilmiyorum. boru kurdu, teke ve sülünez'den yana şansımı deneyeceğim. birde midye, tabiki midyeyi izmarit için kullanacağım.... Mehmet BERBER Abi, Konya'da nerede ikamet ediyorsun? uzun bir zaman s.şehir'de kaldım. halen babamlar s.şehir'de yaşıyorlar...
Mehmet Abi, Armutlu av raporlarını bekliyoruz. Armutluya yaklaşık 60-70 km uzaklıktayım...güzel av yapıyorsa bir hafta sonu uğramayı planlıyoum.