Denizbilimci ve Ferit Yücetürk şu anda Armutlu'da 6 günlük balık seferine çıktılar. Kendilerinden bir ses çıkmayınca rapor başlığını ben açayım dedim. Acil raporlarını bekliyoruz.
Kendilerine Allah kolaylık versin diyorum. Gelmesi muhtemel olan av raporununda kutup ayısı, penguen yada mavi balina avı konulu olacağını tahmin ediyorum.
Armutlu Seferi hayırlı olsun. Kazasız-belasız, en güzel avlardan en güzel balıklarla dönerler inşallah. Rast gelsin, selam ve sevgilerimle.
Bende o konuya yorum yazmıştım ve merakla bekliyorum. İşallah bu havada bi sorun olmadan gidip gelirler.
Bu havada Armutlu da ancak armut balığı çıkar herhalde Şaka şaka büyük cesaret bu havada balığa gitmek...İnşallah boş dönmemişlerdir.
Herkese duyrulur... Arkadaşlar maalesef üzülerek ifade ederimki ihlas armutluda kesinlikle balık yok. Tutanda olmadı. Bence olmamasının başlıca sebebi körfez oluşu ve derinliğin max.2 mt. geçmemesi. Tatil için oraya giderken "takımlarımıda allıyımda balıkda tutarım" diyen varsa hiç takım dahi götürmesin. Mahrumiyet bölgesi. Bu arada konuyu açan Hüseyin MISIR'a en derin sevgilerimle. Hoşçakalın...