arnavut köyde balık avı

Konu, 'Tanışalım' kısmında mecitünalkarabaş tarafından paylaşıldı.

1. mecitünalkarabaş

mecitünalkarabaş mecit ünal karabaş

selam doğaya ava özellikle balık avına gönül vermiş dostlar siteye yeni üye oldum çok gitmemekte birlikte özellikle akşamları arnavutköy sahilinde balık avına gidiyorum çocuklarım yanımdayken balık avlamak ve onlarada balık avını ögretmekten büyük zevk alıyorum lakin orda balık tutan arkadaşların çevrelerinde aile olduğunu unutup kaba davranışları beni çok üzüyor çoğu zaman uyarılarda bulunmak zorunda kalıyorum sizlerede tavsiyem bu uyarıları uygunsuz davranışlarda bulunan arkadaşlara yapmanı

2. LapinCash

LapinCash

3. mecitünalkarabaş

kusura bakmayın kendimi tanıtmadım adım ünal 40 yaşındayım aslen sinoplu olmaklşa birlikte doğup büyüme ist luyum esnafım

4. LapinCash

LapinCash

Hoşgeldiniz..

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Hoşgeldiniz Ünal Bey,

Bahsettiğiniz sorunun sadece balık avına özgü değil, toplumsal anlamda ciddi boyutlara geldiğini düşünüyorum.

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Hoşgeldiniz,bahsettiğiniz konu gerçekten önemli ve ciddi bir konu,bazı insanlar balık tutmayı hobi değil de demlenmeye bahane olarak kullanıyor,rahatsızlık verenlerin de büyük çoğunluğu bu tayfa...

7. mecitünalkarabaş

bizlerede düşen görev bu gibi davranışlara göz yummamak olmalı ki oraya gelecek bir vatandaşımız huzur içinde gezebilsin av yapacaksa avını yapsın gezecekse hiç rahatsız olmadan gezebilsin

8. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    Hos geldınız