selam doğaya ava özellikle balık avına gönül vermiş dostlar siteye yeni üye oldum çok gitmemekte birlikte özellikle akşamları arnavutköy sahilinde balık avına gidiyorum çocuklarım yanımdayken balık avlamak ve onlarada balık avını ögretmekten büyük zevk alıyorum lakin orda balık tutan arkadaşların çevrelerinde aile olduğunu unutup kaba davranışları beni çok üzüyor çoğu zaman uyarılarda bulunmak zorunda kalıyorum sizlerede tavsiyem bu uyarıları uygunsuz davranışlarda bulunan arkadaşlara yapmanı
kusura bakmayın kendimi tanıtmadım adım ünal 40 yaşındayım aslen sinoplu olmaklşa birlikte doğup büyüme ist luyum esnafım
Hoşgeldiniz Ünal Bey, Bahsettiğiniz sorunun sadece balık avına özgü değil, toplumsal anlamda ciddi boyutlara geldiğini düşünüyorum.
Hoşgeldiniz,bahsettiğiniz konu gerçekten önemli ve ciddi bir konu,bazı insanlar balık tutmayı hobi değil de demlenmeye bahane olarak kullanıyor,rahatsızlık verenlerin de büyük çoğunluğu bu tayfa...
bizlerede düşen görev bu gibi davranışlara göz yummamak olmalı ki oraya gelecek bir vatandaşımız huzur içinde gezebilsin av yapacaksa avını yapsın gezecekse hiç rahatsız olmadan gezebilsin