valla tebrik etmeden edemeyeceğim. şu su üstü takımı biraz açsak mı ben hala anlamış değilim tam. akıntının olduğu yerde kıyıya paralel gelir çok yakından imdaat çıkamadım işin içinden
Onur Arnavutköy su üstü akşama doğru güneş batarken başlıyor.ben de genelde orda su üstü yemli takılıyorum.ama pazarları gitme mümkünse ben gittim bu gün gittiğimde kraça alıyım biraz yemlik diye düşündüm.ama millet patır kütür rapalayla sarıkanatları alırken gıpta ile izledim.yemliye başladık günbatımında nerdeyse omuzlarımız değiyordu
Mesut bey harika av olmuş tebrikler afiyet olsun avların Rastgele.. http://www.balikavi.net/forum/images/smilies/mixed/hungry.gif
Yaaa dün hava çok kötüydü balığa çıkamadım hatta seninle de haberleşicektik biliyosun, raporları okudukça evde tur attım bugünde hava soğuktu ama güneş vardı ve benim kankalar gelemedi ilk aklıma da sen geldin, arayım mı aramayım mı çok düşündüm, sonra bu hafta balık yok bize dedim vazgeçtim.Keşke arasaymışım, at-çek yapardım bende.Neyse kısmet diyelim.Gerçi dediğin gibi Pazar günleri hiç sevmiyorum balık işini en güzeli cuma gece, cumartesi gündüz.
teşekkür ederim hepinize.öncelikle fazla yakalama olayına gelelim..41 parça balık var..bunu kg vurursan 3-4 kilo felan balık yapar..bu da benim ve ailemin haftalık balık ihtiyacımfazla isteseydim gündüz rapala ile devam ederdim.arkadaş rapala ile nasıl alındığını söylemiş zaten.ben ctesi hava soğudu diye gece gitmeyi düşündüm ve balıkta güzel yaptı..
tebrikler güzel av.. bende anadolu yakasında devamlı gittiğim avlak güzel ama gündüzleri benim vaktim gece.. gündüz gittiğim avlağıma hep inatla gece giderim ama boş dönmekteyim gece avlanabileceğim avlak arıyorum. saat 02:00-08:00 arası..
sizin aile kaç kişiki ancaa yetiyo arkdaşlar lütfen abartmayalım 90 parça 120 parça yok omuzla kapatıyom biz gırgırlara laf atıyoz ama acaba bunları yapanların onlardan ne farkı var aç gözlü olmayıp adaletli konuşun sizce bu doğrumu aç gözümüzümüzü doyurmayamı çalışıyoz yoksa zevkimizi almayamı sizce idk
ilyas abicim bence biraz daha dikkatli oku mesajı bir haftalık balık ihtiyacı diyo ve 41 parça balıktan bahsediyo 90 120 değil
Arkadaşlar şu su üstü dediğiniz yemli avlanmak mı? Bende anlamadım....birisi anlatırsa cok memnun kalırım.
ferhat abiye katılıyorum bizide bilgilendiriseniz sevinirim bide yarın akşam için avlanabileceğim yer önerileri rica ediyorum.
ilk önce avın için tebrikler güzel av olmuş birde su üstü yemli atarken nasıl bir sistem oluyor anlatabilir misiniz
elhamdülilah tuttuğum balık bana yeter artıyo genede abime annemlere veriyom yetiyo 16 parça ona göre 41 hesaplayın vede diğer arkadaşlarada söylüyom senin tutuğunu ben yiyecek değilim kimin gözü açsa o gözünü doyursun ben 16 parça aldım vede giderken hala millet 2 şerli çekiyodu vede normalden 3 saat erken çıktım ama demek istediğim biraz insaflı olalım ben bunlara kendime ve herkese söylüyom anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az