herkesin bayramı mübarek olsun.yarın arkadaşlarla arnavutköy taraflarına geçmeyi düşünüyoruz akşam gider sabaha kadar dururuz.gece yemli takımla birşeyler alabilirmiyiz yoksa çokmu erken?
Bol bol muhabbet edersiniz fakat şansınıza gelecek bir tane dişli bile keyfinize keyif katacaktır. Bu güzel akşamlarda denemeye değecektir...
arnavutköy sosyal tesislerin önünde gece mezgit ve kıyıdan ışıklı bölgelerde istavrit alıyorlar sadece diye biliyorum ama denemekte fayda var tabi
Madem girdim konuya yazmalıyım doğru ya! Başlığı görüp konuya baktıktan sonra ilk aklıma gelen Türkiye'nin en meşhur gazetelerinin internet sayfalarında okuyucular daha çok tıklasın diye haber yaparlar ya! Örnek' boğazdan orkinos çıktı' başlıklı bir haberi kim merak etmez Herkes tıklar ama.haber şöyle( boğaza giren orkinos lakablı bir sarhoş az kalsın boğuluyordu) İnan emre bu geldi aklıma Bende lüfer raporu diye bir göz atayım dedim,ama sorun değil bir iki tuşa fazla basmakla parmaklarım aşınmaz herhalde Tek diyeceğim akıntısı olan yerlerde kıyıdan yemli zor olmazmı, ama oranın durumunu bilmiyorum. Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
Valla öle zannettim direk aklima mantar aldim, iğneler tamam oturup takim yapayim diye düşünmeye başladim