Uzun zamandır siteyi takip eden ancak balığa çıkmaya vakit bulamayan bir arkadaşınız olarak atçek levrek avına acayip ilgi duymaya başlamıştım. Özellikle Side prensi, Kayabalığı kaya, emir, Aret vb.. arkadaşların atçek ile ilgili bilgilendirmeleri ve raporları beni hiç balığa çıkamayan bir atçek aşığı haline getirdi diyebilirim. Sonunda geçen hafta Okuma salina spin kamış ve okuma travertine30 makina sahibi oldum. Tüm site üyelerine paylaşımları için teşekkür ediyorum. Bu arada mevsimi geldiğinde bu iş internettten video izlemekle olmaz, gel sana uygulamalı bir avcılık eğitimi verelim diyenler olursa da memnuniyetle kabul edebilirim, herkese saygılarımla. -Volkan-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim sezonda at çek raporlarını videolar ile süsleyeceğiz,canlı perfonmans mevcut 2 kameram var ama daha minik çekimi ve hafızası güzel bir kamera bakıyorum bu aralar
Hayırlı olsun . Ben de raporlara heves edip aldım ama 1 tane bile tutamadım levrek . Artık tatlısuda at-çek deneyeceğim, tabi balığa gidebilirsem.
Hayırlı uğurlu olsun bol avlar dilerim Gerçekten kullandıkça ne için üretilmiş anlıyorsunuz. Size şöyle bir bilgi veriyim ağır kurşunla kullanmayın mümkünse sadece sahte atmak için kullanın.Ben spin kamışımı 10 gün önce flan aldım,atçek yapmak gayet rahattı fakat pazar günü çapari atmam gerekti 40gr a kadar atarı vardı 35 gr kurşunla sert asılınca catırtt ...... Allahtan çok paralar vermedim.Ek parçasından kırıldı parçasını tek bulamassam yeni birtane alıcam.