artık istanbuldada havalar ısınmaya başladı içimdeki heyecan dahada artmaya başladı artık montları çıkartıp ellerimiz burnumuz donmadan bişeyler tutmaya çalışıcaz peki sevgili abilerim istanbulda avrupa yakasında nerelere gidebilirim balık tutmak için.. istavrit hariç artık istavrit değilde biraz daha farklı balıklar tutmak istiyorum bu konu ile ilgili daha önce onlarca konu açılmıştır ama olsun ben muhabbet tadında olsun ve konunun içinde bende olayım istiyorum
sarayburnu kayalıklara gidebilirsin. yemli dip takımlarıyla muhtelif balıklar yakalaman mümkün (mırmır, karagöz, izmarit, gelincik, iskorpit vs.)
yarın sabah erkenden galata koprüsüne balıga gidecektim.istavrıt veya sardalya artık ne gelirse. ama sultangazi deki bi arkdasımla konusurken orada yağmur yagdıgını soyledi. galata koprüsü ve çevresinde de yağmur yagarsa balık durumu bundan etkılenırmı? etkilenirse nasıl bi etki yaratır?
Balık= Kimsayal çözeltileri hazırlarken karışmayı sağlamak için balon jojenin içine konulan teflon kaplı mıknatıs Şaka değildi
iyide hayvancağızlar bütün gün suyun içinde zaten ıslanmıyormu birinin el atıp sudan cıkarması lazım yazık ıslanmasınlar
Güzel başladık böyle gider inşallah. Havaların ısınması bana balıkla ilgili bir tek şeyi çağrıştırıyor ZarganA