herkese iyi akşamlar.arkadaşlar benim bi sorum olcak belkide bazı arkadaşların yinemi bu konu dediğini duyar gibiyim ama açıkçası okuduklarımdan ancak buraya kadar gelebildim.makinama sarmak için asso misina almıştım fakat zamanla çok fazla gam yaptığını gördüm.onun için beden ve köstekde kullanmaya başladım ama açıkçası çok da sağlam bi misina .formu incelediğimde gam yapmayan ve güçlü bi misina olarak bu iki misina arasında kaldım.aslında sarı olan modeli daha çok aklıma yattı ama sarı olması acaba görünürlük açısından dezavantaj oluştururmu herkese iyi akşamlar.http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=149 http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=163
ayrıca yeşil misına lar denizde kullanışlı oluyomu göl için tavsiye ediliyo ama deniz için bilmemki nasıl olur
TRABUCCO SUPER SOFT 0,20MM 200MT modelli misinayı bende alıp spin kamışta kullanmak istiyorum ama renk konusunda benim de şüphelerim var acaba suda çok görünür mü diye
Serkan kardeşim, Misinada Trabucco iyi bir seçim. Ancak aldığın yere dikkat diyeceğim. Bu ürünlerin sahteleri piyasada mevcut. Alırken ya direk distiribütör firmadan alacaksın, ( Verdiğim link direk ithalatcı distiribütor firmadır.) yada aldığın ürünü iyice inceleyeceksin. Taklitlerinin sarımı biraz özensizdir. ilk bakışta, o kalem gibi sarımı hissedemezsin. Gercek Trabuccoyu eline al, sarımını incele. Derler ya, jilet gibi. Aynen öyle olmalı. sarımına baktığında 1 mikronluk hata bile görmemelisin. 2. si magazadan alacak isen, 2-3 düğüm at. Sert hareketlerle kopartmaya çalış. 25-30 kiloluk güçle kopartamamalısın. Yeşil misina genelde tatlı su ve sazan için olduğu ve sazanın yeşil rwngi algılamadığı söylenir. Tuzlu suda ne denli olumlu yada olumsuzlukları vardır, net bir şey yazarmayacağım. Makaran için, http://www.avsahasi.com/asp/group/21/Super-Soft Beden ve köstek için, http://www.avsahasi.com/asp/group/106/Competition-Pro İyi dileklerimle.
Haklısınız tevfik bey şuan piyasada birçok ürünün sahtesi var ben birşey sorucam spot balıkçılıktan kamış almayı düşünüyorum spot balıkçılığı tavsiye edermisiniz(birde çelik iğne nerden bulabilirim balıkçıların bana çelik diye verdiği iğneleri lambuka bi ısırışta dümdüz ediyor)
Ege yeğenim, Şu an piyasada ki kamışların çok büyük bir bölümü inan ki çakma. Taa Shimano kamışına kadar. Bunun en sağlıklı yolu, direkt ithalatcısı olan distiribütör firmaya yönelmek, yada bu firmanın mal verdiği bayilere. Spot balıkcılık, şu ana kadar siparişimin olmadığı fakat birkaç kez görüştüğüm bir firma. Notunu ve değerlendirmeni kendin yap. Mesela linkini verdiğim ürünü araştır bakalım, piyasaya böyle bir ürün çıkmışmı ? böyle bir ürün fabrikasında bile henüz yok. '' Catana 4000 FC '' http://www.spotbalik.com.tr/CATANA-4000-FC,PR-24012.html Açıklamalarına gelince hala Catana 4000 FA serisinde. Bu seride tarihe karıştı bile. Tlf. görüşme ve e maillere rağmen, aynı tas, aynı hamam. İşlerine hakim değiller, ilgisizler imajı var bende. İğne konusunda, Sasame, Owner, Mustad markalarına yönelmelisin. Düşündüğünüz kamış nedir ?
SPEEDMASTER AX SPINNING 2,70 MH 14-40 GRdüşünüyorum ama çakma olmasından korkuyorum(verdiğim paraya değsin) bunu nereden güvenilirce alabilirim bilmiyorum,iğne olarakda dediklerinizi kullanıyorum zaten ama heralde sahtesi onlarda dümdüz oluyor
Okyanus Marine Tr.Distiribütörüdür. ( Balikavmarketi) http://www.balikavmarketi.com/main/search_results.asp?tip=1&word=SHIMANO&kat=0&submit=+ Gerçi Spot balıkçılık ve Av marketimde ürünleri buradan alırlar, ama değerlendirme size ait tabii ki. İğne konusunda işe, benimkiler dümdüz olmuyor. En fazla çat diye kırılıyor.
eee tevfik abi yani şimdi sarı misina makina için uygundur dezavantaj değildirmi diyosunuz son olarak .ilginiz için teşekkürler
Serkan kardeşim, Linklerini verdiğim misinaları kendim kullanıyorum. Buradan da sürekli olarak önerdiğim tek maraka ve modellerdir. O markanın ayrıca kırmızı renkli olan '' Special casting '' serisi var. o biraz sert misinadır. zamanla sert atışlardan sonra gam yapıyor. Ama o seriyide tekne avlarında dip sarkıtma dediğimiz tür avlarda kullanıyorum. İnanın bu misinaları ellerime bez dolayarak düğüm kopartma testi yaptım. kopartamadım. Sizde deneyin isterim. İyi dileklerimle.