Gün batımı ... (Akşam ezeninden sonra) Günün son balığı... aslında bu balık la baya bir mücadele ettik. asıl atçek için kullandığım makine kustu zamanın kistli olmasından diğer oltayı aldım, onunda makınası deniz suyundan etkilenmiş sonuç 0.25 misina ile olan olta ile... Atışımı yaptım, atışımla uzak mesafede direk ota girdi sasi bir kurtarma hamlesi ile kurtuldu, ardından üzerinde ot vardır nasıl olsa balık vurmaz diye hizlica çekiyor ve bir sonraki atışımın nereye atacağımı kestirmeye çalışırken sasinin arkasında farklı bir dalga ... uzun bir zamandır en zevkli balıkla boguşmalarımdan biriydi, biraz takıp ten sonra ama nasıl takip sasinin arkasından denizaltı cıkacak gibi, ardından 1 sn lik bir ara ve alttan sasıye 1. hamle 2. 3. de aldı. aldı ama balığın boyu dan büyük aksiyonu var. üstüne bir de kalam ayarı baya bi gevşek , sıkılamama bile izin vermiyor. misina ince ota girse iş zor... misinayı nasıl çekiyor.... hele o aksiyonu hiç durmuyor bir buyana bir oraya, bir içeri bir suyun dişina , çekemiyorum kalama ... balığı dışarı çekmekden ziyade düşüncem boşluk vermemek. derken... kıyı ya aldım. Rastgele...