Merhaba, saygıdeğer abiler ablalar kardeşlerim ve balıksever dostlarım... Askerlik nedeni ile bir süre sizlerden ayrı kalacağım.. Balıklara iyi bakın Herkese bereketli avlar Rastgele... Pazar günü SAMSUN'a gidiyorum görüşmek üzere...
Hayırlı teskereler olsun Allaha emanet ol kardeşim Çok hayırlı bir göreve gidiyorsun ATATÜK gençliği olarak kutlarım Allah mahçup etmesin..
Köksalım emanetin çok kutsal,alnından öpüyorum ve Rabbime emanet ediyorum seni.hayırlı olsun ne mutlu sana
Allaha emanet ol hayırlısı ile git gel. Ohooo askere gitmeden önce siteye üye olmak varmış Kütahyada bir tane cam bardaktan çay içememiştim acemilik boyunca Üye olsaydım belki Kütahyalı balıkçı kardeşler bir kıyak geçerdi
hayırlı teskereler ,allaha emanet ol ve askerliğin kıyemtini bil ilk başta bende tereddütlü gitmiştim ama alışınca çok rahat askerlik ,sivilden daha iyi bakılıyorsun her şeyin var anlayacağın ekmek elden su gölden misali ,keşke benide çağırsalar gitsem , özledim askerliği sağlıcakla kal kardeşim
sayılı gün gelir geçer elbet Allah izin verirse kavuşursun balıklara rast gele demeyeceğim iyi tezkereler
Hepinize çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun Allah razı olsun. inşallah güzelce bitecek askerliğimiz... saygılar
Vatanımıza milletimize hayırlı bir asker olman temennisiyle , hayırlı teskereler diliyorum, Allaha emanet ol kardeşim Bol bol mıntıka temizlikleri yaparsın inşallah