cümleten merhabalar bildiğiniz gibi sahte kıyımına başladım,yedek kullanılmamış sahtelerimi bayiye verdim,bunları aldım okuma alımuna 270 10 40gr atarlı kamış aldım, 240 ı mevcut 3mt mevcut araya 270 sığdırdım tam oldu:thumb: okuma alımuna kamış dan son derece menunum,wtd ye ağırlık vereceğim den aksiyonu sert kamış lazım dı Uploaded with ImageShack.us ayrıyetten spro passion 740m makina aldım bu 3cü makinam aynı marka dan bu makinanın kafası diğer kardeşlerinden farklı,surf tipi benzeri kafa 40lık makina 10 luğuna göre 45gram daha fazla: 300gr ağırlığı var wtd çalışacağım için geniş kafa tercih ettim bu sefer: bu makinanın kafası 28 lik almaz,bu sebeble buna has 25lik süper maxim sardım,100mt tam oturdu, 18 mm den 150mt alıyormuş: SPRO PASSION 740 m 6+1 BB ALU MATCH SPOEL TEKNİK ÖZELLİKLER 6 adet çelik bilyalı rulman- 1 adet misine klavuz rulmanı Sabitlenebilir geri dönüş kilidi Grafit gövde S-biçimli osilasyon sistemi Eksra güçlü titanyum misina klavuzu ve halkası Süper sağlam misina klavuzu tutucu Misina klipsli alüminyum kafa Balanslı makara Cnc alüminyum çevirme kolu T şeklinde elcik Hassas ayarlabilen ön kalama kod ağırlık devir bilya m/mm SPR001071.00741 291gr 5,0/1 6+1 150/0.18 ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us okuma alımuna spro passion süper maxim misina bu 3 aslan parçaları beni hiç üzmedi:thumb:üzmediğin den misinayı 10 lu aldım,makina 3cü,aynı kamış boy farklı 2ci yi aldım kullanmadığım sahteler bu şekilde işe yaramış oldular herkese rasgele
Kadir abi güzel bir konu açmışsın,teşekkürler...O zaman ilk siparişi ben geçiyorum...Shimano Catana 2500 Fb makinamın yanına,Okuma Alumina 2,40 yakışır artık Avlarında bol şanslar...Selamlar...
Yeni para birimi bu oldu şimdi. Eskiden sikkeler falan varmış, şimdi sahteler. Kaç sahte etti bunlar? Makina av partnerimin modelinden olmuş. Daha hiçbirşey bilmiyorken gitmiş av markete, spin için makina istemiş bunu vermiş adam. Sonra da çok dua ettiydi ona, hala gider ordan alışveriş yapar. Güzel alışveriş olmuş. Zaten bekleyeceklerdi o sahteler kutularda, en iyi görecekleri iş bu olurdu büyük ihtimal. Not: Bu zorlu elemeler bittiğinde "top list"e giren sahteleri de bir görmek isteriz Trofe levrekler getirsinler inşallaaahh....
hayırlı olsun o zaman güle güle kullan kardeşim sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah top liste yavaş yavaş beliriyor henüz tam deyil,kafana takılan olursa pm den sor ,ağırlık su üstü olacak,ben artık bunun zevkini çıkaracağım sağolasın kardeşim teşekkür ederim sağolasın abi teşekkür ederim
Kadirim hayırlı olsun makinede şhımanodan şaşmam kamış aynı 270 okuma bunlarda benimkiler gayette memnunum arada bir kaşık atacağında tutar bellimi olur atarını biraz yüksek tutmakta fayda var . Kafadaki havşalı kısım misinanın rahat boşalmasını sağlıyor ve kuş gözü yapmasını engelliyor sanırım.
Yeni setiniz hayırlı olsun, bol trofeler çeksin inşallah. Hazırladığınız videoları izliyorum ama hazır sahtelerde bir eleme yapmışken elinizde kalanları mesela 10 üzerinden puanlasanız benim gibi Levrek peşindeki acemilerin çok işine yarar hemde güzel bir çalışma ortaya çıkmış olur.
abi bu gün bir makina daha gördüm spro nun ufacık birşeydi ama 300gram dı,onda kuş gözünü engelliyen sistem varmış,misina rulmannı nın orası farklı idi diğer makinalardan,250tl civarlarında bir makinaa beni aşar dedim ama ben shimanodan şaştım abi,o yatıyor öyle bir köşede sizin ekipmanda güzelmiş abi hayırlı olsun güle güle kullanın teşekkür ederim sağolasın kardeşim teşekkür ederim,bu makinadaki misina 25 lik,şuan avda 28lik olanını kullanıyorum her 2 misina ebatı ilede levrek avlıyorum sorun yok
sağolasın kardeşim teşekkür ederim sanada bol şanslar dilerim teşekkür ederim kardeş sağolasın bana kalırsa elimdeki tüm gagalıları çıkaracağım sadece su üstü sahteleri bırakma niyetindeyim,ülkemizde bulunan su üstü sahteler belli bir kalem den ibaret, river ler var, ziggy zigy, popper tarzı sahteler, ima su üstü sahteler, lucky craft su üstü sahteler cam rapalalar. yurt dışından getirteceklerim var takviye olarak,önce mevcut seti boşaltayım hele
Kadir'im yeni takımın hayırlı olsun, trofeler getirsin sana, ama dikkat et hanım bi gün kovacak evden seni
sağolasın Recep abim abi teşekkür ederim vallah abi hobi zevkimi kimsenin tercihine bırakmam bu benim zevkim,sesi çıkarsa höyytt derim oturur yerine teşekkür ederim Eşref abi sağolasın sizede rasgele abi
Güle güle kullanın ustad.Bu bahsi geçen kamışın 5-25 ile elinizdekini arasında kaldım kullanacağım sahteler genelde 10-15 gr civarı ve sizin kullandığınız river,sizce hangisi iyi seçim olur?(sizin makina da çok güzel görünüyor ,fiyattı da makul)
sağolasın kardeşim teşekkür ederim markaya güvenim tam bu 3cü makina aynı marka modelde, 5 25 atarlı okuma alımuna kullanmadım,ancak esnek kamışlada aynı mesafelere ulaştırabilirsiniz sahtelerinizi, 5 25 kamış esnek yapıya sahipse su üstü sahtede birazcık zorlanabilirsin.kamışı görmedende birşeyi netliğe kavuşturamayız, ancak mevzu 10 15 gram sa 10 30 atarlıda olur 10 40 atarlıda olur, 3 5 gralık sahte kullanacaksan 5 25 seçmelisin
Kadir yeni takımların hayırlı olsun,inşallah trofeler tutmak nasip olur. reeling Bu arada dün burada senin misinadan bakındım,28 liğe 13 tl yazmışlardı,pahalı geldi. Sen artık daha makine kamış almazsın herhalde bunlar uzunca bir süre götürür seni. Bozulan olursa haber vermen yeterlidir.