Asobder

Konu, 'Tebliğler' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır çabalıyordum Afyonkarahisar ilimize bir Olta Balıkçılığı Derneği kazandırabilmek için; nihayet USOBDER (Uşak Spottif Olta Balıkçılığı Derneği) başkanı sayın İsmail kardeşimin çok önemli destekleri ile bu düşüncemi hayal olmaktan öteye taşımaya başladım.Sağ olsun geçtiğimiz cumartesi benim ricamı kırmayıp kendi derneğinden 2 yönetim kurulu üyesi arkadaşımızıda alarak Afyon'a kadar geldiler kuruluş ile ilgili prosedürleri bana anlattı gerekli belgeleri hazırladık ve ilk adımı attık.

Derneğimizin kısa adı ASOBDER olup açılımı ise AFYONKARAHİSAR SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞI DERNEĞİ olarak geçecek kayıtlara.
    Kurucu üyelerimizde derneğimize yasal anlamda ve sirküler bazında çok önemli katkıları olacağına inandığım arkadaşlarımda bulunmakta amaç olta balıkçılığını avlanan kardeşlerimize düşünce olarak bilinçaltlarına kesinlikle ET YEMEKTEN ziyade belgesellerde hepimizin izlediği gibi SPORTMENCE ve SİRKÜLERE UYULARAK YAKALAYIP,İNCİTMEDEN GERİ BIRAKMAYI aşılamak öncelikle.

Şimdiden Afyonumuz olta balıkçılarına hayırlı ve yıllarca gelişerek ayakta duran uzun soluklu bir kuruluş olmasını diliyorum

Rast gele...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 31 Temmuz 2008
  2. Tebrik ederim gerçekten güzel bir çalışma..:) Umarım Amatör balıkçılık adına faydalı olacaktır:)

3. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Teşekkür ederim bu arada geçtğimiz yıl içinde ilk kez bu düşüncemi paylaştığımda bana sirküler ve dernek kuruluşu ile ilgili bazı bilgileri aktaran başta Sennur kardeşime ve diğer tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Rast gele...

4. Mehmet abi bahsettiğiniz bilgi paylaşımlarının faydalı olması ve hayata geçirilmiş olduğunu görmek bizlere mutluluk veriyor.Eminim Derneğiniz Amatör balıkçılık adına çok faydalı olacaktır:)

5. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    İnşallah bu temennilerini bizde tüm kurucu arkadaşlarımla birlikte paylaşıyor ve diliyoruz; amaç zaten dediğim gibi her olta alanın değil usulüne göre her avlanmasını bilenin su kenarına inmesini sağlamak.
    Derneğimiz resmiyetini kazandıktan sonra genel anlayışımızı ve faaliyetimizin amacını yönetim kurulumuzu oluşturan arkadaşlarımında kısa öz geçmişlerini yazarak sizlerle bilgiler dahilinde burada paylaşacağım,
    Rast gele...

Son düzenleme: 21 Temmuz 2008
  6. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    abi hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim çok güzel bir girişimde bulunmuşsun umarım hedeflediğin güzel hedeflerede ulaşırız birlikte. birlikte diyorum çünki çalışmalarınızda üzerime düşen hertürlü yardımı elimden geldiğince yapmaya çalısacağım. Afyonumuza hayırlı olsun tekrar..

7. simendifer

simendifer Sennur

Mehmet ağabey, girişimlerinin nihayet sonuç vermesine sevindim. Dernek kurulumlarını sonuna kadar destekliyorum. Ne kadar çok balıkçılık derneği, o kadar iyi ve doğru balıkçılık demek. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Güzel işler yapacağınıza inanıyorum.

8. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:

Çok teşekkür ederim Sennurcum özellikle senin ilk dönemlerde verdiğin destekler için şükranlarımıda kabul etmeni isterim,
    rast gele...

9. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Mehmet abi yine yaptın yapacağını :) Hayırlı uğurlu olsun derneğin ilk üyeleri olmaya talibiz Vural hocam da bana katılıyordur galiba.

10. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Sağo Ufuk hepimize hayırlı olsun gerekli bir atılımdı diye düşünüyorum;) Yıllardır ilimizde bir boşluktu hep birlikte dolduralım istedim sadece öncülüğünü yaptım, tekrar hayırlı olsun tabiki ilk üyeler sizler olacaksınız,
    Rast gele...

11. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    Derneğiniz hayırlı uğurlu olsun... İnşallah sizin gibi duyarlı insanların çabalarıyla daha niceleri kurulur... Çalışmalarınızda şimdiden başarılar dilerim...

12. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Can-ı gönülden tebrikler.Bir faYDAMIZ OLABİLİRSE MEMNUN OLURUZ.
    sEVGİ
    YLE KALINIZ.

13. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:

Vedat abiciğim çok teşekkür ederim tabiki zaman zaman bilgi ve tecrübelerinizle bizlere destek olmanızı talep edeceğiz:)
    Rast gele...

14. aydin reis

aydin reis aydın

tebrik

mehmet bey hayırlı olsun tüm camiamız adına ve şahsım adına tebrik eder başarılar dilerim esabi aytekin bayır kardeşimizde istanbul adına görev almış onuda kutlarım selamlar.reeling