selamlar kalama açtıgımda asso classic misinam var 30 luk shimano alivio makınam var 2 bilyalı rapala halkası takınca 2 taraftan döndüğü için inanılmaz buğru katlanma yapıyor ben bu makinayı napacam yada misinayı karar veremedim bobin aldım gıcık oldum bu ise zaten sıcak antalya kıyı kuru mazemeler boot yatıyor bir fikir veririmisiniz genelde at cek avlanmaktan yanayım ve bugru işi canımı cook sıkıyor teşekkürler
Merhaba,bence assolar biraz sert misinalar bu yuzden gam yapiyor; makineye sarmak icin ozel misinalar var super soft falan bunlarda gam daha az olur uzun zaman once bende makineme asso sarmistim ama pisman oldum, Ustte yazdigi gibi ip misinalar bu konuda bicilmis kaftandir ama karismaya gorsun aman dikkat
Hımm... Bir Daiwa makine al. Twistbuster yazanlardan, bunu yazmayanda yok herhalde ama, 40 yıllık efsane BG-9 filan öyle olmayabilir.
yok hocam hepsi aynı valla misina sert ona hem fikirim ve makinanın devri düşük 2 si dönünce öyle oluyor biraz daha paraya kıyıp iyi makına alcaz yada misinayı değiştiricez bu gidişle
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-YM-2005-00-4&productref=132915&ID1=1&ID2= misal bu 1 numara ile kullansam gene aynı olurmu fırdöndüsü yok gam kıvrılma olmaya bilir fırdöndü olmadığı için