SELAMUN ALEYKÜM.Ben asso ultra 30mm misinadan makinaya sarmak için arıyorum.MAKİNAMIN KAPASİTESİ 270 METRE ben tek parça halinde +300 asso ultra bulamadım nerden alabileceğimi bilen yada internet sitesi bilen yazabilirmi?
Bak üst tarafta birsürü av marketi var. Avmarketi.com a öncelikle bak. Çeşit çok fazla bende ordan araştırıp sonra burdaki bayilere gidip aldım. ama ultra biraz sert sanki asso discovery i de incele. Makineye sarmak için yumuşak güzel bi misina.
SERTTE FAZLA DEĞİL.Bence makinaya sarmak için ideal 300 metresini bulsam çok iyi olacak.12 kilo çekeri vardır yazıyo yanılmıyorsam gerçektende okadar çekiyor süper misina.
12 kilo çeker bir misinayı süper yapmaz sayın dostum. , Bir misina kullanım amacına uygun olması kullanılacak yere göre seçilmesi kalınlığı gam yapmama özelliği hafızasız olauşu rengi gibi bir çok özelliği ile süper olur. Ben Asso misina kullandım fakat hiç memnun kalmadım fakat bu onun kötü malzeme oluşunda ziyade yanlış seçimimden kaylaklandığını anladım. Bence siz nerede ve ne amaçlı kullanacağınızı göz önünde bulundurarak bir seçim yapın derim ve bu seçimde Asso Ultra ise o zaman bu sitenin reklam bölümlerindeki linklerde rahatça bulabikirsiniz. Bol şans
30 mm kaliteli misinaların çoğu Asso ultra kadar çekiyor. Eğer sık sık at çek yapacaksan sert misina tavsiye etmiyorlar. Gam yapabiliyormuş. Ben de senin gibi acemiyim ama daha yumuşak misinalar makine için daha uygun. Ucuna beden olarak asso ultra'yı ekleyebilirsin ya da köstek olarak. Kolay Gelsin.
Alıp test etmediğin sürece hiç bir misinanın 12kg çektiğinden emin olamazsın. Üzerinde yazan değerlerin yanlış olduğunu söylüyor herkes. Ben trabucco super soft 30mm sipariş ettim. Onda da 12kg çeker yazıyor. Gelsin bir kullanayım yorum yazacağım.
Assonun sağlam olduğunu herkes söylüyor zaten. Ama kimse test etmişmi 12 kg çekerini. !2 kg çok büyük rakam.
haklısın ama 30 mm kalite misina için 12 kilo imkansızda değil dimi birde daha yumuşağını biliyorsan aynı özlliklerde yazarmısın?
100 kg'da imkansız değil önemli olan bu değer sunarken gam yapmaması ve diğer özelliklerinden taviz vermemesidir diye düşünüyorum. Bunları kendi deneyimlerimden değil buradaki arkadaşların yorumlarından anladım onu da belirteyim.
hayır bilmiyorum ama istersen bir tane asso ultra 30 mm al bir de trabucco 30 mm super soft al bir de dandik bir marka al 30mm 2-3 tlye karşılaştır. Başlangıç için biraz masraf etmiş olursun ama ilerisi için çok önemli bir bilgi olur. Hem senin hem bizim için. Benim elimde pelican 30mm var yakında trabucco super soft'da gelecek. İkisini kıyaslarım.
3 tane 100 m. lik sipariş verdiğinde 3 makara birleşik geliyor yani 300 m. misina tek parça geliyor diye biliyorum. Alışveriş yapacağın siteye bunu bir sor.
Size tavsiyem bu misinadır. Ben bunu Surf için olanını kullanıyorum. Takılırsa kopmayacak kadar sağlam ve asla Gam yapmaz. http://www.avmarketi.com/asp/product/6638/3202-035-D-A-M-DAMYL-TECTAN-PREM-PLUS-100-M-SB
Misina çapı 30 milim yanı 3 santim olunca 12 değil 1200 kilo bile çekebilir kanaatimce... 0,30'dan bahsediliyor ise o başka tabii... Ancak zamanında kullanmış olduğum Asso'lar istisnasız üzerlerinde yazan değerlerden daha kalın çıkıyorlar idi; şimdi düzeltiler mi bilemiyorum...