bence kavgada çıkmazdı abim balıkların büyüklüklerine bakılırsa öyle bir yerin bizde olması imkansız nedeni ise iki parmak boyundayken torbacılar tutar zaten hadi tutmadı da var diyelim kesin birilerine satılır silahla kovalarlar adamları
hiç birinize katılmıyorum üzgünüm!boğazda sarayburnunda kızkulesinde akıntıburnunda insanlar aynı düzende olta atıyor.çoook nadiren tartışma olur kiii ben hiç rastlamadım.
bende kavga çıkacağını sanmıyorum. aksine bu su bizim burda olsa zaten olta ile uğraşmaz direk başka yöntemlerle o balığı kuruturlar zaten
Metin abim emin ol tartışma çıkar nedeni ise bizimkilere bir olta yetmez misal sana örnek verim geçenlerde arkadaşlarla zevkine bir merada balık tutmaya gittik biz 3 kişiyiz 3 tane oltamız var toplamda bir arkadaş geldi sagolsun olta atabilirmiyim dedi bizde tabi dedik ne olacak heryer su zaten herkes kısmetini yakalar arkadaşımız sagımızdan başladı olta atmaya solumuzdan çıktı toplama 15 tane kadar oltayı serdi dagdan gelip bagdakini kovmak sanırım buna denir banghead bizde topladık başka yere gittik ben sakin biriyim ancak benim yerime başkası olsa eminin çok sinirlenir
İstanbul kıyılarında gördüm buna benzer manzaralar. Hatta bir çok kez parçası oldum bu görüntünün. Kavgaya rastlamadığım gibi, birbirlerine karşı oldukça anlayışlı olduğunu gördüm insanların. Bazı agresiflerde ufak tefek söylenmeler oluyor tabi ama olayın kavga boyutuna taşındığını hiç görmedim. Eğer bu deneyimi yaşamamış olsam, görmesem sizin gibi düşünüyor olurdum muhtemelen ben de. Özellikle lüfer akını olduğu dönemlerde bu görüntünün bir süreklilik halini alması bizim insanımızda da bir kültür oluşturmuş bu konuda.
Sanırım kimse videonun açıklamasını okumamış . Göç eden somon balıklarını yaklamaya çalışıyorlar ondan bu kadar çok büyük balık var orada . Türkiyede zaten böyle bir balık akını olmayacağı için kavgada olmaz sanırım .