Merhaba; Daha öncede tekneden at çek yaparak hiç baraküda avlamadım. Bu forumdaki baraküda avlarını okuduktan sonra çok merak sarmaya başladım Elimde bir kaç adet floating (su üstü yüzen) Rapala var. (Max RAP 11) Adana Karataş ve Yumurtalıkta tekneden at çek yaparak baraküda avlamak için nasıl bir takım iyi olur. 20-30 metre arası derinlikler için. Sahteyi bir miktar derine daldırmak gereklimi mesela? bir de yaylı sırtı kurşunun ağırlığının ve takımın uzunluğunun ne kadar olması gerekli. Yada dalan tip sahte olarak ne önerebilirsiniz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
sırtı cekmek için biraz kurşun gerekli gagalı olsa daha cok makbule geçer ,gagasız olanlar sırtıda nasıl yüzer ? bilemedim , zamanı geciyor baracudalarin zamanı gecti sayılır su aralar alan yok antalyada
hakan abim öncelikle baraküdalar için yumurtalık ve karataşta şu aralar gece ve sabaha karşı çıktıgını biliyorum bilgin olsun özelden sana tam yerini söylerim elindeki rapala bence uygun ama sana önerim rapalanın markası ne olursa olsun alt gövde kısmının beyaz yada metalik olmasına dikkat et bir sana bir tüyo vereyim şu aralar mine rengi silikon raglu ile yurmurtalıkta jig tabiri uygun olur dipte tarama yapıp jig usulü züber-lagos alman muhtemeldir dügünüm dolayısla tam balıgın çıktıgı zamanlarda ara verdim..
Teşekkürler Yusuf; Yumurtalıkta teknede avlanırken bir abimiz avlıyordu baraküdaları; tabi ben ozamana kadar bu balığın avcılığını bilmiyordum tam bir adrenalin o balığı çekmek onu gördükten sonra merak sarmaya başladı bende. Sizlerle tanışıp balığa gitmek isterim. Bazen gitmek istiyorum fakat arkadaş bulamıyorum. Sahilden yada tekne ile olabilir. Sarı kart var bende. Bu arada şimdiden tebrik ederim. Allah utandırmasın. Evlendikten sonra gidebiliriz umarım