at çek canlı perfonmans

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    meraba arkadaşlar abilerim,
    beklediğim stoğu tamamlıyacak malzemelerim gelince,dün soluğu yazın levreğin bilimum harami balıkların gezdiği bir nokta da aldım,öğleden sonra 15:30 gibi,

akşam 5 e kadar takıldım hiç sonuç alamadım,zira o bölge yazın iş yapıyormuş vesselam,çünkü yazın dalıyordum o bölgeye görüyordum balıkları,nitekim ki yazın orda olta attırmıyorlar,2 otelin arası bu bölge,

eve geldim yemeği yerken tekrar at çeke gideyimmi gitmeyeyimmi diye de bir yan dan düşünüyordum:rolleyes:

boş ver yorgunsun onca yolu gittin geri geldin dedim,5dk sonra ben balığa gidiyorum dedim:D

takımı yükledim termus kahve filan meranın yolunu tutdum,vardığım da 3 kişi vardı 2 si daha yeni yeni kamışlarını açıyorlardı,baktım takımlara onlar da atçek e gelmişler,selam verip ordan daha karanlık bölgeye geçtim,

bu akşam yeni fortuna sahteme ağırlık verecektim,at çek yaptığım sırada bir vuruş oldu ama çok hafif idi,yada balığın dudakları tam üçlü kanca nın arkasına çarptı takılmadı:)
    aradan 20dk geçti bu kez farklı nokta dan atçek yapıyorum fortuna sahtem ile,
    kıyıya 7 8mt kalan bir harami zang etti:D

ben biraz tepede olduğum için balığı gördüm bu levrek idi:) ama iğneden çabuk kurtuldu:rolleyes: bu sahte ile biraz daha takıldım farklı yerler den vuruş alamadım,yada balık yok idi o an o bölgede:)
    sol tarafdaki benekli sahte,dün sadece onu denedim akşam mera da,birde ufak kaşık,yeni malzemeler için de,

bilenler hatırlar belki,hani maria sahte almıştım aynı akşam hedef sapınca sahte kayalara çarpıp kırılmıştı:D
    dün benzer hatayı yaptım,malesef bu sahte o pahalı maria dan daha sağlammış:) bırakın çatlamayı çizik bile yok idi:)

dün bu sahteyi yüzdürürken farkına vardım,sahteyi çektiğinizde aniden durduğunuz da,sahte olduğu yerden yukarı doğru azer bülbül gibi titreyerek çıkıyor:D

bunun bir avatajı var bu nokta da!! bazen olur levrek burnumuzun dibine kadar peşin den gelir sahtenin ve sahteyi çekecek mesafeniz kalmamıştır,
    işte bu anda bu sahtenin tekrar yukarı titreşim yaparak çıkması,belki levrek için son kozumuzu oynatmamız da işe yarıya bilir:D
    ayrıca bu sahte nin içindeki bilyelerin çıkardığı ses çok farklı,
    atımıda güzel

Uploaded with ImageShack.us

sonra aklıma video çekineyim fikri geldi:) benim japonlar dan neyim eksik:rolleyes:

haa!! orda levrek popülasyonu çok ve mera bolluğu var o ayrı:cool:

dedim aç kamerayı deli oğlan şansın yaver olsun:D

sonuç burda:

kullanılan sahte yozurı nin pins minnow magnet serisi,kodunu hatırlıyamıyorum,benekli alabalık yavrusu gibi deseni var,bu sahte nin büyü var onu da alacağım:D

http://www.youtube.com/watch?v=Yq71p7B2Vq0

tutduğum diğer balıklar da,aynen iade:)

turna:

trofe avlar sizlerin olsun paylaşımınız bol içerikli ve daim olsun
    sevgi ve saygılarımla

2. Tebrikler kadir abi...Raporun beni evde duramaz hale getirdi...Burası evrenseki mi??Ya da kısacası neresi :D

3. buck

buck ilyas

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin 2.40, Cormoran bullfighter 2.70, remixon sea lion 1.80 jigging
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000FD, Okuma trio40, Ryobi oasys 4000,Daiwa BG20
    En İyi Avı:
    işte orası henüz bir netlik kazanmadı
    tebrikler, en çok, bir sizin bir de fatih'in(melanqoliq) rapor ya da yorumlarınızı okuduğumda yüzümde otomatikman bir tebessüm beliriyor,
    gayet keyifli bir av olmuşa benziyor,devamlarının rastgelmesi dileğiyle ! Varlığınız hiç eksik olmasın,saygılarımla...

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Hele heleee! Kadir Abime bak.Birde videonun basligini Japonca yazmis :D Agabey yine cok neseli bir rapor senden.Tsunami alarmi nedeniyle bugun gidemedim baliga.Ama bu rapor iyi geldi bak :p
    Daha iyileri ve irileri seninle olsun Kadir abicim.Can-i gonulden tebrikler tekrar.
    Rastgele..

5. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

tebrikler çok hoş bir rapor olmuş..

bu raporları okudukca her gün ava gidesim geliyor.böyle giderse bir sahil kasabasına yerleşecem gibi,...

teşekkürler

6. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Deli oglan sana malüm olmuşda yakalamışsın küçükleri salmışsın da inşallah büyüklerinide yakalarsında bizlerle paylaşırsın nice nice levreklere rasgele.

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sende dene şansını:) diğer sorun için はい、その領域:D

dün içimde bu gün balık tutacağım hissi vardı:) keşke biraz daha erken gün batımına yakın gitse imişim,bazen o saatlerde ziyaretçisi büyük olabiliyor,
    zevkimi aldım dün akşam:) sizede keyifli atçek avları nasip olur inşallah:)
    teşekkür ederim:)

japon at çek videoları daha popüler bizde ordan takılalım dedik Emrah kardeşim:D senden de azman at çek canlı perfonmans videoları bekleyruk unutma haa:) meraklandırdın beni şimdi:D nasıl mış zu azmanlar acaba:)
    sağolasın:)

sağolun teşekkür ederim:) ev tutarsanız daha sakin tatil kasabası olan bölgeleri seçin derim:) zira buraların tuzu koktu artık:) fırsatını imkanımı düzeltsem hemen kaçarım daha sakin bir bölgeye:)

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol abi teşekkür ederim:) şanşımızı zorluyoruz ısrarlıyız bu konuda:)

9. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Kadir bey kullandığın sahteler hakkını vermiş
    güzel bir av zamanı yaşamışsın tebrikler
    dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
    rastgele

10. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Kadir Kardeşim, elinin şişini indirmişsin tebrikler. Levrekleri çok uzun süreli sevmişsin, tabii ki bu kadar sevilmeye ve sonunda serbest kalma garantisine karşılık o da gidip diğer arkadaşlarını senin oltana korkusuzca davet etmiştir.:D :D :D
    Tatlı dilli anlatımın ve paylaşımların için teşekkürler. Hep neşe ile dolu nice avların ve paylaşımlarn olsun. Sevgilerimle.

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Eşref abi teşekkür ederim:) kısmet olup birde nasip olursa inşallah:)
    size de rasgele abi

Fikret abi sağol varol teşekkür ederim:) öncelikli amaç yemek deyil onun tutma zevki birbaşka oluyor abi,atari oynar gibi:D,güzel bir tane denk gelse idi gecenin final atışı der evin yolunu tutardım:) nasip kısmet işi abi:)
    ben daha kalacaktım lakin saate bakınca apar topar evin yolunu tutdum:)
    sizede trofeleri denk gelir inşallah abi teşekkür ederim

12. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Kadir bey, bize önce sahtelerle bir gösteri sundun, ardından da levrekler geldi.Böyle olacağını tahmin ediyordum. Tebrik ediyorum,ellerine sağlık,yeniden rast gele.

13. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Hayrola müdürüm soluk soluğa kalmışsın videoda :)
    Sen ne fenasın seeeenn sessizce işi bitirmişsin valla çok sevindim hemşom..
    Japondan ne eksiğin olacak fazlan bile var..
    O fortunanın max rapi andıran modeli vardı bendede kopup gidince içim yanmıştı maxlere o kadar yanmadıydım..
    Ama bunlarında iş yaptıgını görmek güzel..
    Güzel kardeşim harika avlarının devamını dilerim.. hep şansın bol balığın büyük olsun.. Tebrikler.. tebrikler.. tebrikler..

14. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Tebrikler güzel bir av olmuş anlaşılan daha iyileri nasip olsun inşallah.. Turna ufakmış ama çok cengaver duruyor fotoğrafta :)

15. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sevgili kadir hep diyorum bir gün trofe paşayı yakalayacaksın sende bu azim olduğu sürece raporlarında harika kısa sürede aştın kendini sana bol şanslar dilerim rast gele.

16. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    Tebrikler....

17. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    tebrikler kadir abicim :D olta attığın yerde eğer doğru yeri düşünüyorsam gündüzleri güzelleştirme yapıo iş makinesi ve su baya bulandı gibi bu zamanlarda bu bulanıklıkda daha da çok yakalama şansın olacağına inanıyorum abicim ellerin dert görmesin kal sağlıcakla :D

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sağol Mehmet abi teşekkür ederim,kısmet işi abi,hangi balığın ne zaman sahteye bineceği belli olmuyor,kısmetimizde varsa yaparız raporumuzu:)

bende video yu izleyince farkına vardım Fatih kardeşim:D fortunalar ile devam at çeke tutancıya kadar:) ucuz sahtelerin iş yapması sevindiriyor insanı:)
    sağolasın kardeşim sana da vatozsuz avlarım dileyeyim:D

o turnalar yokmu eylül civarların da sahtelerimi heder ettiler hep:rolleyes: turnayı tutunca balık birden agresifleşti bu kez az kalsın sudan kayalıklara doğru uçacaktı:D
    sağol kardeşim sanada nasip olsun azman baraküdalar

sağol Recep abi teşekkür ederim,kısmetimizde varsa çekeriz abi balığı:) kısmetten öteye gidilmiyor:)
    sizede rasgele abi:)

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sizede keyifli avlar dilerim

Sağol kardeşim teşekkür ederim:) iş makinaları tam aksine balığı ürkütüyor,önceki günler de meranın tadı yok idi,dün mera da kepçeyi göremedim ara vermişler sanırım su daha berraktı önceki günlere göre:)

20. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    Sağol kardeşim teşekkür ederim:) iş makinaları tam aksine balığı ürkütüyor,önceki günler de meranın tadı yok idi,dün mera da kepçeyi göremedim ara vermişler sanırım su daha berraktı önceki günlere göre:)[/QUOTE]

balığı ürküttüğüne hem fikirim abi kefal çubuk olatasına gelmez oldu oranın müdavimleri yaşlı amcalar la konuştum geçende öyle diyorlardı :d saat 5 den sonra iş makinesi çalışmıyo abi ve gece balığa gidenlerin dış taraftan limanın dere ile birleştiği yerde at çek le kemal abim var onun 2 gün ardarda girişte balık aldığını duydum o söyledi :d bende dalacağım abi deniz bugun güzel gibiydi ama bulanıklık vardı inş. yarın
    iyi akşamlar abi kal sağlıcakla gece denenebilir liman girişi :D