cümleten merhabalar bu 8dk lık video da balık tutulamamıştır başdan söylüyeyim sabah ortalık henüz ağarmamışkeen ilk iş fortuna yişilli çizgili sahteyi denedim sahteyi ilk fırlatıp çekmiye başladığımda,bir anormallik vardıidk sahte dalmıyorda suyun üstünden mi geliyor diye düşünmeye başladım sahteyi çekerken hiç ağırlık hissetmiyorum sanırsınızki misinanın ucundaki sahte kopmuş boş misina geliyor kafa lambasını açtım sahte kıyıya gelirken takip ettim, sahte gayet güzel dalıyor meğersem mağrifet benim yeni aldığım spro passion makinada imiş sahte deyilde sanki tüy çekiyorum sonra max rap fayu denedim 11cm,ondada aynı durum,ryobı denedim ondada aynı durum galiba bu makinayı ben çok seveceğim geriye bir şeyin testi kaldı,esaslı bir balığın karşısında nasıl tepki verecek bu makina merak ediyorum sınıfı geçerse aynı makinadan bir tane daha yedek yaparım Uploaded with ImageShack.us resimdeki sahte,rapala maxrap ve ryobı 2 bu sahtelere bu sabah birer vuruş aldım,ancak en çok sert vuruşu ryobı ye aldım,videoda bir anlık tepki verişim var ama geçmedi kanca bu sahtenin kancasını değiştireceğim,hassas bir kanca deyil, video nun 3:46 zaman diliminde sahteyi taşa takıyorum biraz bocalanınca kurtardım peşinden farklı yöne atıp çekiyorum 5:54 de vuruşu alıyorum ancak kanca oturmadı sahteyi çektik den sonraki denememde yine taşa takıyorum yine kurtarıyorum ve böyle bitiyor misina süper kahramanım ( süper maxsim 25 lik ) makina spro passion 710 kamış remixon fantasy 240 3 25 atarlı devamı gelecek..... kalın sağlıcakla http://www.youtube.com/watch?v=7nYsv095yKw
Hayırlı olsun Kadir bey Aynı makinenin 30'luğunu 2 yıldır kullanıyorum kalaması bir harika.Fakat kullanım hatasından dolayı misina sarma telindeki rulmanı biraz hırpalamışım misina iz yapmış.Balıkesir'e gittiğimde getirip İzmir'deki Çeşmeli ustaya tamire vereceğim. İzmir'den saygılar
sağolun teşekkür ederim ilginç bir makina benim için,aynı sahteleri shimano, okuma,mithcel de de kullandım,farkı ilk çekişimde gördüm bakalım balığı çekerken ne tepki verecek
evet abi haklısın levrek tutmak için burda sabah suyuna giderken montlu olmam lazım biz henüz şortlu gidiyoruz
burda levrek olmayacakta nerde olacak?ama sanırım biraz daha(yaklaşık 1 ay kadar) beklemek lazım..paylaşım için teşekkürler. Not:Kameranın yeri ve açısı öok iyi olmuş...
paylaşım için teşekkürler kadir bey evrenseki mi sidemi avlak biz henüz daha başlayamadık sezonun kapanmasını bekliyoruz heralde kasım ayını bulacak sizin şu meşhur baby yozuri kırmızı gözlü sahteniz vardı kullanmıyorsuuz artık maxrap in hangi modelini kullandınız görüşmek dileğiyle
vallah abi eskiden olsa deniz çarşaf olsun isterdim şimdi kış ayı gelse diye bekliyoruz su abdest suyu gibi halen burda.. henüz minik bir kamera alamadım,mevcut kasetli var,onu satsam yeni bir kemeramı alsam diye düşünüyorum kasetli hep masraf,hafıza kartlı yada hard diskli kamera iyi olur kanımca görüntüler cep telefonu ile çekilmiştir atış yaptığım yer 2 3 5 bazen 7 8 mt yi bulan yerleri var,ancak tabanı kayalık,bazı yerleri su yüzeyine yakın bu kayalıkların, derin olduğundan dolayı git gel sayesinde sahteyi taşa taktırdım
sağolun Hüseyin bey teşekkür ederim 2ci şık doğru tahmin vallah bende sezonun kapanmasını iple çekiyorum acayip derecede sıkıldım işten bizde kasımda kapatırız,zaten şuandan itibaren işler zayıflamıya başladı, o yozuri sahte var duruyor olmazmı hiç o zaten kendi rüştünü ispatlamış,ancak çantam da o her daim var, öncelik yeni sahtelerin bu aralar,o kadar sahte aldık birer tane avları olsun istiyorum
Balık olmasada video çok güzel. Aman dikkat diyeyim. Japanlara fazla benzeme Adamlar üzerinde 300€ luk hem yelek hemde can yeleği görevi gören kıyafetlerle gidiyorlar. 5:55 de balığı kaçırdığında o kol hareketi sırasında içinden geçenleri bizlerle paylaşırmısın )) Devamını bekliyoruz...
balık vurduğunda tasmalamaya çalıştım ama oturmadı iğne ilk tasmaladığımda kamış yukarı doğru hırttı,videoda da gözüküyor balık işte o zaman kurtuldu vuruş ağırlığı limit dahilinde bir baracuda olduğunu düşünüyorum, sonraki el hareketim hadiyaaa oldu devamı gelecek herkese iyi geceler ben çok yorgun
spin kamıslada aynı sekıldemı tasmalıyoruz arkadaslar?? hanı daha hassas ya kamıslar o acıdan soruorum...
kancayı oturmak için evetkorkmana gerek yok birşey olmaz,2parçalı kamışlar bu yüzden var ve mümkün olduğu kadar balığa yol vermemeye çalış, taşın altına girmesi yüksek ihtimal,köke dolaması yüksek ihtimal, misinayı kulağının arkasına alırsa koparması yüksek ihtimal
ama yormak ıcınde yol vermek gerekmıyormu?? balık dıyelım vurdu ben hemen tasma attım ve sarmaya basladım... balık dırencek tabıkı kalama ayarıda acık bı sekılde olcakkı balık alıp goturebılsen ve anıde mısına kopmasın oyle degılmı??
baktın öyle bir balık bindi,seni kamışı suya çekiyor,o vakit kamışın ucuna bakarakdan azar azar aç kalamayı,taaki kamışın ucu biraz rahatlıyana kadar,hepden de gevşetme bak bu videoda kalama kapalı büyük ihtimal,az buçuk sesi geliyor ama o makinanın yapısından da olur, görürsen daha iyi kavrarsın http://www.youtube.com/watch?v=dnuA6hchV6k&feature=related
Kadir abim her zaman ki gibi sunumun çok güzel, emeğine sağlık.. 28 derece sıcaklıktaki suda vuruş alabilmek bile büyük bir nimet bence.. İttifak birliklerinide katarsak bence şanssızlık ironik bile olmuş diyebiliriz.. Sahtelere dikkat ama kamışı eğiyorsun sanırım biraz abi... gagalılarda çok eğmemek gerekiyor zaiyat vermemek için... En son zargana için silikon deneyecektin, bir gelişme oldumu turuncu ?
sağol kardeşim eyvallah kamış yukarıda iken yahut orta yükseklikde iken,yanlara kaçış aksiyonunu verdirmek pek randımanlı olmuyor,ayrıca misinanın bir bölümü suyun yüzünü kamçılayıp duruyor yaptığım bu aksiyona göre,bu durum balığı ürkütüyor zargana hedefinden vazgeçtim atlarsa rapalaya atlasın