Biraz araştırdım 6-7 marka var. Bildiğim kadarıyla Rapala en iyisi... Yalnız benim bir maruzatım var. Ben tatlı suda da denizde de kullanılabilecek birşeyler arıyorum.O olur mu acaba? Tatlı suda Turna için... Denizde Palamut, Lüfer gibi balıkalr için önereceğiniz sahteler ne olur ustalarım Bu arada araştırırken bir kitap gördüm paylaşayım dedim. Kitabın adı: Herkes İçin Yapay Sinekle Balık Avı Orjinal isim: Fly FishingMichael Rutter Bilge Kültür Sanat / Doğa Sporları Dizisi Etiket Fiyatı : 6,94 YTL + KDV idefix Fiyatı : 4,86 YTL + KDV 5,25 YTL (KDV Dahil) İdefixten alırdasanız indirimi varmış. İdefixe tıklayın direk sayfasına gidiyor.
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-EG-O62F Bu markayı öneririm bütün rapala ları güzel ve avcı özellikle de bu
Baktım güzel bencede tam Lüfer, Palamut içinmiş zaten sağolasın. Bu site güvenlidir değil mi? Alışveriş yaptın mı hiç? Eksik hasarlı ürün yollamazlar inşallah...
Ne yap biliyormusun abi internetten alma burda 7 8 milyon bu markayı malzemeciler de 5 6 milyona çok rahat bulanilirsin internetten alışverişi tavsiye etmiyorum abi kanımca
Hmm. Tamam malzemecilerden alayım Karaköy civarındakilerde vardır değil mi? Aynı markayı buluruz inşallah.
kardeşim benim marka sıralamam Rapala - Yozuri - Strike pro şeklinde hepsininde birbirine yakın modelleri var ve kalite olarak birbirine yakın. Kırmızı kafalı beyaz modelleri tatlısuda turnada iş yapıyor incelediğim kadarıyla denizdede iş yapıyormuş. Strike pronun zincir eklemli iki modeli var onları bi değerlendir derim
Mesut abi, çok teşekkürler. Kırmızı kafalıdan bir tane birde Alparslan kardeşimin dediğinden alıcam artık...
Sen bunun 12 cm olanlarını bi dene turna için simli yeşil beyazını lüfer için simli kırmızı beyazını levrek için simli grisini dene. Balıkçılarda 1- 15. YTL civarı satllıyor. Bu yem zargana hareketi yapar Zargana da lüferin levreğin ilacıdır. Rapala iyidir ama bu daha iyidir bence... http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=RAG_ZARGANA
Oooo çeşitler çoğaldı teşekkürler... Alıcam zaten kardeşim sağol... SEnin bir önerin yok mu? Alparslan valla bu internet sitesine seni işe almasını söylücem Çok sağol, çok yardımcı oldun. Serkanabi teşekkürler... Zargananın iyi bir yem olduğunu duymuştum.