at-çek için uygunmu acaba

Konu, 'Makineler' kısmında e_dadas tarafından paylaşıldı.

1. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

bu makine ,kamış ve yemi önermişlerdi toplam maliyeti 40 tl olmustu 1 ay oldu alalı

sorum bu makina ile gittiğim bölgelerde balık tutma şansım nekadar olur bu tür bi makina ile ne tür balıklar yakalaya bilirim tşkler:)

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Markasini,modelini bilemiyorum dogal olarak.
    Ama cok hos bir goruntusu var.Bu tip makinalar cok hosuma gitmistir hep.Kalamasida arkadan.En guzel avlarda kullanman dilegiyle.Rastgele...

3. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

tşkler usta inş bende yakalarım sanada rastgelsin :))

4. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Olta makineleri ve kamışları , o kadar çok irdelenmeye başladı ki, sanki marka ve model bilmem ne olmazsa balık tutulmayacakmış hissi uyanmaya başladı insanlarda. Doğru zamanda doğru yem ile hangi takım olursa olsun balık yakalanır. 3 tl lik plastik halkaya sarılı normal misina ile balık tutan birçok insan var. o yüzden sen denemelerine başla arkadaşım. Hangi iğne takımını kullanacaksın ona dikkat et yeter. Rastgele.

5. 29519

29519

Millet ne oltalar ile neler tutuyor. Bizimkisi birazda oyuncak tutkusu. Eee erkekler büyümezmiş sadece oyuncakları değişirmiş.

6. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

çok tşkler erdinc dayı cesarettim geldi olurmu olmazmı tutulurmu tutulmazmı yanlışmı aldık yoksa felan diye düşüncelrden tutardım cok sağol dayı:))

7. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

sanada cok tşkler can abi hevesim artıyo sizlerden böğle ğüzel yazılar okuyunca cok sağol:)

cok cok sabırsızlanıyorum hafta sonu gelsin bi gidecem bakacam inş bişeyler olur
    pazar günü giderim sizlere elimden geldiği kadar gözlemlerimi neler yaşadığımı anlatırım :)

8. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    tebrikler güzel bir söz :)

9. OMMG

OMMG OKAN

Makina balığı tutmaz sadece tutulan balığı sana getirir :D , ben tüm çocukluk ve gençliğimde mantarlı el oltaları ile balık yakaladım.Sonradan bu kadar çeşitli oyuncaklar çıktı,bence bunları kullan elin alışsın daha sonra baktın yetmiyor ihtiyacına uygun şeyler alırsın.Rastgele...

10. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

tşkler :) rastgelsin hebinizede:)

11. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

eheheh doğru diyon dayı :)) öğlecem len bari zenginin kamısına oltasına saldırayım bari o yesin beni:))

12. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    Arkadaşım mepsleri görünce galiba benim gibi alabalık avına gidecek dedim.Umarım yanılmamışımdır.Alabalık konu olunca maydonoz olmadan edemiyorum.Çünkü her hafta bir iş mani olmassa alabalık avındayız.Takımlarını gördüğüm kadarıyla tamamda misinan kalın gibi geldi.At çek yapmak için en fazla 30 luk misina tak,sağlam misina bulursan 25 lik misina idealdir.Kalın misinayla mepsi uzağa atamazsın.Gerisi sana kalmış sabrına ve mücadele azmine bağlı.Biz uzun zamandır alabalık avına gitmemize rağmen çoğu zaman 1 -2 balıkla döneriz.Zamanla nerde balık olur ne zaman balık çıkar alışkanlık edinir daha başarılı olursunuz.Şimdiden rastgele.Önemli not alabalık avcılığı normal balık avcılığına benzemez adama tutsak eder haberin olsun.

13. e_dadas

e_dadas Murat Kağızmanlı

yusuf dayı arkadaşlarla 8. ayda yamulaya gitmiştik baya bi balıkcı vardı arkadaslarım söğlediğine göre hepside sazancımıs bende onların oltası ile atıyo duruyodum o günden beri içimde istek basladı olta atayımda hangi balık gelirse gelsin diyom suan:))

sabahtan beri forma bakıyorumda en yakını kefal gibi görünüyo sanırm bu hafta sonu yamula barajında kefal için sallayacam at cekimi solucan felan bulmam gerekecek:)) yada tavuk ciğeri bilmiyorum dayı bakalım kefalede alayada salıyacam ne tutarsa:)) kısmette ne varsa:)) gelmek isteyen olursa buyursun gelsin:))başımızın üstünde yeri var