herkese merabalar Shimano Vengeance Spin 2,70 mt M 10-30 gr Spin Kamışı Shimano Nexave 4000 FC 3XSSS+1 BB Makine POWERLINE EXTREME 300 METRE 0,22 MM MİSİNA yeni sipariş verdim yorumlarınızı bekliyorum belki değişiklik yapma şansım olur. Birde danışmak istediğim birşey daha var elimde heves edip aldığım 2.10 catana 2 parçalı kamış var ama nasıl nerde daha iyi kullanılır bilemedim 7-21 gr atarlı fakat uzak atış yapamıyorum o yüzden 2.70 lik alim dedim ama farketmez mi?tereddüt ettim şimdi
Hasan kardeşim, öncelikle foruma hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Güzel seçimde bulunmuşsunuz. Elinizde ki Catana 10-30 veya 15-40 atarlı ise, siparişini verdiğiniz Vengeancede hemen hemen aynı özelliklere sahip bir kamış olacaktır. Değişik alternatifli bir kamış isterseniz, seçeneğinizi zaman zaman beklemeli avlarda kullanabileceğiniz türden, 40-80 veya 50-100 gr. atar aralığında değerlendirmeniz daha sağlıklı olacaktır gibi düşünüyorum. Mesela; http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-VENGEANCE-TELE-KAMIS-270-MT-XH-40-80-GR-pmu1384.html http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-CATANA-CX-TELE-BOAT-270-MT-50-100-GR-pmu857.html Tabii değerlendirme ve seçenek size ait.
kardeşim merhaba ben turna avında parçalı 50 gr kadar atarlı kamışları tercih ediyorum. ama alabalıkta kullandığım takım daha zayıf 30 gr kadar atarlı alabalık için 20 lik makine turna içinse 40 lık kullanıyorum. benim kullandığım bunlar tabi ustalar ne derse dikkate al yanılmazsın....
Bende Vengeance ın 14-40 gram atarlısı var. Sadece internetten görerek sipariş vermiştim ama gelince sapının fazla uzun olduğunu gördüm. Hatta sonradan 10 cm kadar kısalttım ki rahat kullanayım. Umarım sapı sana uzun gelmez.
Bende at çek için 2.40 okuma v system ve shimano catana 4000 fb aldım ama daha denemek kısmet olmadı fakat ikisi güzel bi ikili oldular.
Takımın hayırlı olsun, güle güle kullan. Sanırım atçekte kullanacaksın. Misinan benim ilk aldığım misina. Biraz sert bir misina ve ben pek memnun kalmadım. Gam yapıyor. 0,22 çok ince bence. İri bir balık misinanı patlatacaktır. 0,28 - 0,35 mm arası tavsiye ederim. Remixson Süper Maxim veya latex super soft güzel. Oscar 0,33 kullanan abim de misinasından memnun. Sağlamlığına şahitim, sahteyi takıldığı yerden çıkarmak için çok uğraştık koparamadık.
Hacı dediğin powerline ı alacam gibi idk ama şu ebay işi kafamı kurcalıyo hep, kargo işi uzun sürecek gibi