Çarşamba ,günün ilk ışıkları ile mamara ereğlisi taraflarında zıpkınla bir çok kez daldığım ve su altı coğrafyasını bildiğim merada ikinci atışımda kıyıya 5 yada 6 m kala bu 950 gr'lık ispendeği aldım hafif lodosun etkisiyle kopuk serbest yüzen yosunların sık sık iğnelere takılması avı olumsuz etkiledi. Gündoğumundan sonra dalgalar iyice arttı su bulandı takipte göremedim ve avı bitirdim. Balığı ,river2sea Triho min. 120F serisi HA-12 rapala ile aldım.Rower 98 su üstünü denedim olmadı. Bu arada istoç'ta aksiyon vermeyle ilgili tiyoları için Yücel Usta'ya teşekkürler. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim Bilgin. Teorik bilgilerin işine yaradığını görmek çok güzel, malum buralarda levrek bulmak zor. Biz de yatıp kalkıp aksiyon çalışıyoruz. Daha büyüklerinin rastgelmesi dileğiyle.
tebrikler yakışıklı bir levreği alı koymusunuz.. nice güzel avlara.. ayrıca kulandığınız ekipmanlar hakında bilgi verirseniz sevinirim.. saygılar...
Bak şimdi.... Bu levrek nasıl olup da benden kurtulup o tarafa geçebildi... İlker ağabey bu raporu görürse fena bozulacak.... Şaka bir yana, Bilgin bey tebrik ederim, başarılı ve keyifli bir av olmuş, paşa da çok yakışıklı....Bol levrekli avlarınızın devamını dilerim... Rasgelsin....
Sizin ikinizden kurtulmuş levrek varmı???? Kazara kurtulmuştur.Bu arada İlker abinin durumunu iyi görmüyorum yakında tüfekle levrek avına çıkarsa şaşırmam
bilgin abi levrek ilk milk ama gayet güzel bi levrek yakalamışsın. İspendiklikten çıkmış gibi kiloya vurmuşkendini. Avınızın bereketli ve daim olması dileğiyle
Tebrik ederim, çok güzel levrek. Gündüz levrek avlarına büyük saygı duyduğumu belirterek daha irileriyle devamını diliyorum. Sağlıcakla ve rast gele..
güzel bir balık yanlız aldığınız tüyo ları bizimle paylaşmazsanız o balıkların kılçıkları boğazınıza batar ona göre bizde bilgi isteriz rastgele afiyet şeker olsun
tebrikler... şimdi bu raporda son damla oldu 7 saattir araba kullanıyordum. O derece yorgunum ama beni sabah kimse tutamaz.. darısı bizim başımıza inşallah..
ilkler hep en özel ve güzel olanıdır...sahtenin ucunda daha nice ilklere ağabey...tebrikler çok güzel bir balık...