Mendirekten at çek yapıyorum çok güzel takip alıyorum sahtenin 4-5 cm gerisinden geliyor. ama atlamıyor bir türlü. sorun bende mi sahte de mi acaba. yardımlarınızı bekliyorum.
berkay sahte ile zargandan pek verim alamssın illada sahte ile avlanacağım diyorsan mini mavi jigler var onları dene.
her türlü az dalar ve ince yapılı sahteyle zargana alırsın. hatta diğer yemli avlara göre çok daha iyi çalışır. yeterki merada balık olsun. takip almanın sebebi yavaş ve aksiyonsuz çekmen. balık sadece meraktan takip ediyor. biraz hızlı çek ve aksiyon ver. farkı göreceksin. sahtenin boyu hiç önemli değil yeterki ince yapılı ve az dalarlı olsun örn : eurofish 13cm bkz : zargana bayramı
Mavi kırçıllı 10 cm lik zargana silikon sahteler de feci işe yarıyor. 3 gün önce 7/8 cm lik bir bubble pen ile levrek kovalarken defalarca saldırmışlardı.Bubble pen de bulursan iyi bir aksiyonla yakalayabilirsin.
hepinize tek tek teşekkür ederim. elimden geldiğince önerilerinizi gerçekleştirmeye çalışacağım. bugün 5.5 saat ne zargana ne turna takibi alamadım
Şu mini mavi jiglerler nasıl zargana yakalanıyor .. nasıl aksiyon vereceğiz wtd mi yoksa sahte balık gibi dümdüz çekecekmiyiz ?