at çek in ilk saniyelerin de....

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    günaydın arkadaşlar,hepinize rasgele:)

sabah meraya gittim, takımı hazırladım suya fırlatdım,sahte suyla buluşur buluşmaz daha ilk bir kaç sarımım da zang oltaya bir balık bindi:) içimden dedim inşallah turna deyildir bu gelen:D ve öylede olmuş,gelen 34cm lik bir levrek,bu arada 34 35 36cm üstüne çıkamadım bir türlü ne olacak benim halim:confused:

şaka bir yana bu gün trofe denk gelmedi,ama çekeceim ya çekeceğim ya çekeceğim,ahada buraya yazıyorum:D

levreği yıkamak için su kenarına indim,levreği yıkarken ani den 2 mt önümde büyük bir deprem oldu:eek: lann ne oluyor demeden kuzu kefali yuttu 2ci yi tam burnumun ucunda alacakken ben ohaaa ne oluyorr lenn bu ne böyle dememle kefali bıraktı kaçtı gitti:D 20 kilo rahat var,kocaman ağzı var balığı yutarken gördüm:D kefalin boyu 20cm den fazla idi,garibim kıyıda şok geçiriyordu adeta tir tir titriyordu,sonra kendine geldi daldı derinliklere :)

kullandığım sahteye gelince yozurinin baby brok 114 modeli,gözleri kırmızı olan,malesef piyasada yok satıyor,bende çok çeşit yozuri ve bilimum sahteler var,hepside seçilmiş sahteler,bütün sahtelerim bir yana bu sahteyi tek geçerim,

ara beden 30 luk sufix şefvaf misina,bilenler bilir bu misina nın rengi beyaz fosforlu gibi,normal bilindik beyaz misina dan daha çok görünürlüğü var:D dün yazmıştımya artık ince eleyip dokumayacağım,tak 30 luzu keyfine bak dedim:) beden uzunluğu 150cm var yok,boyunuda kısalttım:D geriye trofe çekmesi kaldı azimle bu yolda ilerliyorum:) zaten sahtenin arkasındaki kancayı trofe balık için takdım:)

Uploaded with ImageShack.us

dün hatunuda alıp side sahilinde turladım,evim side de zaten,oturdum bir restourant a güneşin batışını izledim:)

aynı mekanda geçen gün dayanamadım denize atladım:D su bana göre soğuk deyildi,yaşlı turistler bile denize giriyor,benim neyim eksik deyip daldım suya:D

tekrardan görüşmek üzere arkadaşlar abiler,şansınız bol olsun ihtiyacınız kadarını tutun keyfini sürün,rasgele

Son düzenleme: 5 Aralık 2010
  2. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    tebrikler kadir abi çok keyifli bir av anklatımı inşallah oltana okadar kocaman bi trofe gelir o oltayı sudan çıkaramassında trofeyi görürüsün ozaman :) böle diyorum diede sanmaki takip etmicem o trofenin oltayı koparacağı raporunu bekliyorum :)

3. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    maşallah kadir aga şiir gibi döktürmüşsün.
    avında güzel bu arada yenilerine rastgele bu dediğin sahte gerçekten güzel bendede var aynı ama baya yıprandı.
    evet buralarda havalar gayet iyi gidiyor dediğin gibi turistler halen daha denize giriyor.

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Turan kardeşim teşekkür ederim:) trofesini çekmiye çektikde birde kendi oltamıza takılanca heyacan nasıl olacak onu merak ediyorum:) trofeye oltayı kopartırsan sahteye daha çok yanacağım kesin:D zaten yok satıyor:)

Sağol İzzet abi teşekkür ederim:) saat 4 gibi mekanda olurum orda görüşürüz abi:)

5. 3182

3182

Kadir bazi anlarda insanin sapkasinda bi kamerasi olsada o anlari kaydediverse o turden bi ani olmus akyanin kefali kapmasi.

Paylasim icin tebrikler. Trofe ye az kaldi kanaatindeyim :D

6. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Güzel avlarının devamını dilerim Kadir abi. En yakın zmaanda trofeyle karşılaşman dileğiyle.

7. vahit

vahit vahit gökşen

bir levrek avcısı olarak sizi tebrik ederim.bi sorum olacak... gördüğüm kadarı ile sahte epey küçük vede küçük gramajlı.hal böyle olunca sahteyi nasıl uzağa atıyosunuz yada avlndığınız yerde ne kadar mesafeye atmak kafi geliyoo??saygılarımla.

8. ES_1903

ES_1903 Ersin

Tebrik ederim, cok guzel av, elinize saglık..

Bu yakısıklıyı kıyıdan yaklasık kac metre mesafeden aldınız, derinlik nedir?
    Av saati ve hava durumu nasıldı?
    Side tarafının kayalık oldugunu biliyorum, sahtenin takılma sorunu oluyor mu bir de beden ve makinaya sarılı misina kalınlıgı farklı mı?

Simdiden teşekkür ederim, insallah pesinde oldugunuz trofeleri tez zamanda yakalarsınız.

Selamlar

9. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Tebrikler Kadir abi olur daha büyükleride sende bu azim olduktan sonra:)

10. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Tebrikler güzel avın için Kadir usta. Ve teşekkürler samimi raporun için..
    o kadar rapala aldık boşa gitmesin dedin ve aldın balıgı değil mi..?
    Toplu sisteme aramı verdin..?
    Büyük bir trofe gelecek yakınlarda rüyasını gördüm hemde sana :)
    Hazırlıklı ol ...

11. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler kadir hakikaten 35cm civarlarına demirlemiş gibisin :D sanıyorum sahtenin boyutundan olsa gerek 9 cm felan galibao yüzden genel bütün levro ailesine hitab ediyor fakat hep ispendekler hızlı davranıyor :D artık 35 likler vazgeç artık :D buarada su sıcaklığı halen çok iyi olduğunu metorolojiden takip esiyorum fakat bikaç güne kalmaz genel soğumalar başlıyacak asıl iri levroları ozaman çekersin inşallah benim tavsiyem sahtenin boyunu min 10 max12-13cm civarlarına çıkar mesela raplanın max larını kullanderim onlarda oldukca güzel sahteler

12. Cihan_C

Cihan_C Cihan

Favori Kamış:
    Farketmez
    Favori Makine:
    Daha Öğreniyorum
    En İyi Avı:
    Balıkları Besliyoruz daha
    Tebrikler. Avların Daim olsun. Benimde bir sonraki Hedefim Levrek Hadi Hayırlısı...

13. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Maşallah abi, gönlündeki trofeye rastgelmen dileğiyle.. :)

14. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Uff böyle av benim olsun 40 tl borcum olsun.. :) 41 kere maşallah..

Tebrik ederim harika bir av..

15. Kadir abi tebrikler. Söylediğin kuzu gerçek mi abi . Benimde bugün o meraya gidesim vardı fakat denk gelmiyor ne zaman gidebileceğiz bakalım . Trofe Levrek raporunu bekliyorum. Saygılar...

16. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    daha büyük sahteler kullanmayı dene abicim ;)

17. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Ellerine saglik Kadir abi masallah cok pis tahrik oluyorrum valla tatile girsekte bi baligimiza gitsek artik ya..Darisi basimiza

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim:) bu yıl 2 adet anahtarlık kamera aldım ebaydan,ne yazıkki daha meraya çıkamadan 2 side elimde patladı,sadece 1 er kez dükkanda çekim yaptım öylece yatıyorlar,aslında atçek avlarımı kayıt altına almak istiyordum olmadı:)

sağol Emrah kardeşim teşekkür ederim,sanada trofeli avlar dilerim,

teşekkür ederim Vahit kardeş,sahteyi topla atıp çekiyorum,mesafe olarak yaklaşık 40mt atabiliyorum sonrası çekiyorum,

sağol Ersin kardeş teşekkür ederim,levreği aldığım saat gün yeni yeni parlamıştı,hava ilk zamanlar hafif poyrazlı idi,makinaya sarılı misina trabuco nun 30luk mavi renkde misinası,makaranın dışında sargoz resmi vardı hatırladığım kadarı ile,misina çok sağlam,geçenlerde oltayı halata taktım,elimde eldiven vardı,asıl asıl asıl kopa kopa fırdönnünün klipsi koptu misina kopmadı:D ,toplu sistem ile atıp çekiyorum,ara beden sufix 30luk yumuşak yapılı beyaz misina

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sğol Emin kardeşim teşekkür ederim:) ısrarla trofe diyorum atıp çekiyorum:)

Teşekkür ederim Fatih kardeşim:) bu sahte benim için çok değerli diğer sahtelerimin hiç birine değişmem bunu,sana birşeyler anlatmıştım,o halen geçerli,durum farklı,o takımdan vaz geçecek gibiyim,sen vaz geçme ama.ben mekanı korumak adına vaz geçtim,hadi bulsun bu sahteyide at çeke gelsin etçil avcılar:mad: olay varklı anlıyacağın,ben tutuyorum geri salıyorum öbürü takımı görüyor bakmışın ertesi gün takım yapmış suya saldıklarımı o poşete atıyor:mad: mekanda örnek teşkil etmemek için sistemi değiştirdim,bu gün biri gördü tutduğum turnayı,koştu geldi yemli sistem ile benim olta attığım yere atıyor güya turna tutacak:D

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sağol Ali kardeşim teşekkür ederim,bu sahtenin bir büyüğüde var bende o 5gramdı sanırım,bu sahte den çok umutluyum,geçen sefer trofe levro 3 4 kez takip etti silikonu,bu yüzden bu sahteyi gün yüzüne çıkardım,bu gün ilk denememde kaptı,şimdi iş bana gol atan o levreği denk getirmede:) 65lik ragot a atlıyan 3,5luk levrek buna haydi haydi atlar diye düşünüyorum,su içinde çok güzel ayna yapıyor sahte,muhteşem boyası var

teşekkür ederim Cihan kardeşim sanada denk gelir inşallah levrek heyacan tavan yapar:)
    sağol Bahtiyar kardeşim teşekkür ederim:)

Kaan kardeşim olur seninde böyle bir levreğin olur at çek ile ilgilenirsen tabbiki:)

o kuzu balığını daha öncede gördüm çoğu kez,o mekanın kayıtlı üyesi,canı çektimi arada bir gelir talan eder gider:)
    var hepsinden günü gelince onlarıda suya indireceğim:) ama trofeyi ben yine bu sahte ile çekeceğime inanıyorum,yeterki önüne bir katsın levrek benim sahteyi:)

gel bir ara beraberde atçek yaparız takım yap kendine bir an önce:)