hava sert dalga var ama fazla at çek yapmak için ters dalga olan bir yer bulduk manevi kardeşim koray ile... başladık at çek yapmaya bir atış bir şey yok iki atış bir şey yok sonra devam ederken birden balık avcılığına başlayan manevi kardeşim koray abi tuttum dedi, arakamı döndüm ve bir de ne göreyim kalkan, at çek ile hem de dünya rekoru olabilecek bir boyutta. at çek ile kalkan tutulduğunu duymuştum ama bu boyutta bir kalkanı hayatımda ilk defa görüyordum. banghead banghead neyse sizleri daha fazla meraklandırmadan dünya rekoru olabilecek bir kalkan raporunu resimlerle taçlandırayım istedim... [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Tebrikler afiyet olsun,nice dunya rekorlarina diyorum Olmemistir insallah, Atcekde baska balik alamadinizmi ?
Gerçekten de bu boyunu tutmak 6-7 kiloluğunu tutmaktan daha nadir bir durum. Rapalanız fazla dalıyor onu söyleyebilirim. O mekana uygun bir rapala değil veya siz biraz hızlı sarmışsınız, kuma dalmış, çarpmış almış (tam kıyının dibinde gelmemiş ise geçerli bu dediklerim). Yani bu kalkancık size bir hikmetle birlikte gelmiş. Levreği yapıştırmak için rapalayı değiştir veya mevcutu daha yavaş sar diye. Umarım rahmetli olmamıştır diyeceğim ama beyninden yemiş garibim iğneyi. Yapacak da bir şey yok tabi sizin açınızdan. Allah rahmet eylesin diyelim Not: Mekanı incelediğimde nacizane; suya biraz girip gagasız sahte kullanırsanız levreği indiragandi yapma ihtimaliniz daha yüksek olur.
çok ilginç ama bu balık şuanda yaşıyor, başına ben saldıktan sonra bir şey gelmediyse. balığı iğneden çok özenerek çıkardım, o kadar tatlı bir balık ki tam anlamıyla maskot. içi şeffaf görünebiliyor, hatta yediği bir deniz canlısını görmek bile mümkündü, suya bırakır bırakmaz canavar edası ile 30-40 cm gitti, sonra kendisini hemen kuma gömdü, o kadar kıyıda olması beni endişelendirdi, kendisini gömdüğü yere giderek rahatsız ettim ve biraz daha derine gitti kendisini yine gömdü, avcı balığı daha fazla rahatsız etmedim, umarım koca bir kalkan olur. şansı bahtı açık olsun
tebrik ederim o kadar büyük bir kalkanı çeken kamışla makinenizin markasını almak istiyorum bende alıcam hemen =)