at çek kamışı için tavsiye

Konu, 'Kamışlar' kısmında eminertürk tarafından paylaşıldı.

1. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    tüm forum üyelerine iyi geceler iyi avlar sizden tavsiye istiyorum
    yeni bit atçek kamışı almak istiyorum makina olarak 6,2 devirli pen sargus sg2000 ve sg 4000 makinam var shimano catana 210 mu yoksa kineafe s curve serisi 210 kamış mı
    shimano pahalı ama kalitesi ortada lineafenin videolarını izledim bence gayet başarılı en son baktığımda lineafe 100 lira civarındaydı ama avmarketi sitesinden kaldırılmış :( shimano ise 160 civarındaydı galiba siz olsanız nasıl bir tercihte bulunursunuz
    şimdiden çok teşekkürler
    saygılarımla

2. neu

neu Ergün

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Henüz kayda değer bir avım yok
    Emin kardeşim merhabalar...
    Kamış seçimi konusunda değerli ve uzmanlaşmış arkadaşlar yardımcı olacaktır.
    Nacizane bende fikrimi söylemek istiyorum. Shımano catana iki parçalı 2.70 (15-40) kamış kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat performans açısından mükemmel, fiyatını fazlasıyla hakediyor. Diğer kamış hakkında bilgim olmadığı için bu konuda birşey söyleyemem. Arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olacaklardır. Sağlıkla kalın...

Son düzenleme: 19 Ekim 2009
  3. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Emin merhaba, 2.10 yerine 2.40-2.70 arası ve çift parçalı bir model seçecek olursan shimano catanayı tavsiye ederim, lineaeffe spin ise kullanmadım... 2.10 kamışların sapı bana genelde kısa geliyor, tatlı su avı için ideal olsalar da denizde 2.70 daha randımanlı diye düşünüyorum, mesela silikon at çeklerinde öne şamandıra konduğu için 2.10 kamış kısa geliyor atışlarda can sıkabiliyor...

catana oldukça klas bir kamış, ancak dikkatsiz kullanıcılar için bence biraz narin... eğer takımlarına özenerek kullanıyorsan 2.70 çift parçalı catanayı öneririm... rastgele.

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Bendende minik bir hatırlatma

İki parça kamış almaya karar verdiyseniz ve Arabanızda varsa
    Mutlaka Bagajına sığıp sığmadığına bakınız.

Bende 2,7 Pelikan var ama malesef aracıma çok zor sığdırıyorum.

.

5. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sevgili Ergün abi catana çok uzun süredir aklımda fakat fiyat beni biraz zorlıcak gibi çanakkalede görüp elime oturup oturmıyacağını bilme fırsatım yok cesaret edemiyorum açıkçası bodozlama sipariş vermeye fikrini benimle paylaştığın için çok teşekkürler
    saygılarımla

Son düzenleme: 19 Ekim 2009
  6. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sevgili Kaan abi şuan elimde 25 yaşlarını aşmış bir 210 sheakspare ugly stick (galiba yanlış yazdım:)) var ustam Vedat Abayoğunun emaneti bana benim için çok özel gerçekten Ustamın bana kattıklarını anlatamam kattıkları yetmediği gibi malzeme desteğide veriyor ona inanılmaz şekilde bir vefa borcum var şimdi diceğimi kimse bulduda bunuyo die yorumlamasın bazen sapının kısa olduğu hissine bende kapılıyorum boyum 1,78 cm 240 herhalde bana tam gelecektir diye düşünüyorum birde lineafe kullananların düşüncesini almak istiyorum maddi imkanım öğrenci olduğum için kısıtlı ve bu imkanları en iyi şekilde kullanmak istiyorum bana tecrübenle yardımcı olduğun için çok teşekkürler
    saygılarıma

7. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sevgili Tarkan abi şimdilik araç yok ama bende şöyle bir problem var yolculuklarımda atçek kamışımı proje tüpü ile taşıyorum fakat bulabildiğim en uzun proje tüpü 110cm kadar açılıyor sanırsam enaz 130cmlik bitane edinmem gerekecek hatırlatma için teşekkürler
    saygılarımla

8. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

benim ankarada aldığım ve beni çok tatmin eden pelikan 2,70 london kamış var 15-40 gr atarlı gerçekten çok kaliteli ve fiyatıda uygun ugly stick gibi mukavemeti var U haline defalarca getirdim ve banamısın demedi porselenlerifujş kaplı ve gerçek porslen plastik felan değil sapıda uzun denemek bakmak istersen çankkalede ecabat arabalı vapurların kaltığı özel iskele var getaşmıydı adını tam hatırlayamadım orada pelikan london var oraya git bi incele orası tuzludur sadece fikir edinmen için söyledim alıcak olursan http://www.firaronline.com/dan alışveriş yapabilirsin burada daha uygun.linkteki kamış tavsiyemdir http://www.firaronline.com/urun-detayi/london-pelistick-parcali-15-40-gr-270-cm-kamis-3123270

bende senin gibi öğrenciyken shimano catana ve ugly stick hastasıydım ama fiyatlatı tuzlu gelince başka markalara yöneldim. Ama hala içimde yaradır bi shimano TWIN POWER CI4 RA makina ona arkadaş shakespeare ugly stick custom3,00mm bunlar müzelik

9. alikemal

proje tüpleri yani bazuka denilen rulo harita taşıma aparatları (sanırım aynı şeyler) bende aradım ama en fazla 1,20 kadar açılnını buldumpelistik 2 parça kapalı1,40 felan o yüzden almadım ama öyle uzun bişey bulursan benide bilgilendirir sen sevinirim

10. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ali Kemal abi london pelistick cepte:D onu alacam zaten bide 30 grama kadar hassas kamış alacam ugly stickle farkı yok değil ama en büyük fark fiyatı, kalitede okadar bi farkı yok proje tüpü bulursam haber veririm burdan çok teşekkürler:D
    saygılarımla

Son düzenleme: 20 Ekim 2009
  11. alikemal

bende senin gibi proje tüpüyle taşımayı akıl ettim ama pelikan pelistik london sığmıyor :D artık o kamışı kullanınca kaliteyi ve fiyat oranını anlarsınsahteyle yakaladığın levreklerin haberlerini bekliyorum galibolu rapalası duydum bide aldım denedim bana denk gelmedi ama dayıma denk geldi dayım biraz çömez olduğundan kalama veremedi ve misinayı kopardı yazın geldiğimde aradım bulamadım acaba şimdi piyasaya girmişmidir bilgin varmı?

Son düzenleme: 20 Ekim 2009
  12. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Ben Lineaeffe fire spin 2,70 kullanıyorum 10-30 atarlı, yaklaşık 40-50 cm lik levrek çektim performansı ve hafifliği beni memnun etti. Gerçi daha 3-5 sefer ancak kullanmışımdır. Arada aksiyon çalışmak için açıp kullanıyorum. Surf kamış olarak 4,20 s-curve kullanıyorum. Reklamını yaptıkları kadar var kamış. Dibe takıldığı zaman neredeyse "O" şeklini alıyor ama banamısın demedi şimdiye kadar muhtemelen spin kamışı da öyledir. Bir de yanlış değilsem red mamba modeli var. Vedat ağabey onu da tavsiye ediyordu. İstersen ona da bir bak.

13. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    çok teşekkürler lineafe spin kullanan çok az kişi var herhalde hala karar veremedim napacam bilemiyorum görmeden olmıcak bu gidişle keşşke imkan olsa gidip görerek alsam ama şimdilik zor deneyimini paylaştığınız için çok teşekkürler
    saygılarımla

14. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    emin bir gün gelirsen izmire 3 modelide canlı görebilir..fikir edine bilirsin
    spedmaster nexawe..force master.ayrıca convergence modelide var bende oda bir değişik ama 3 mt...
    ben olsam catanadan ziyade daha iyi bir sey ve kesinlikle 2.70 bakardım.. sunu belirtmeliyim 10-30 speedmaster kamısım diğer kamışım olan nexawe 5-20 den ucu daha ince ve aynı gr atıyor desem yalan olmaz..bu işte tamamen kalite derim..

15. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Devrim abi Shimanonun kalitesi gerçekten ortada ama bütçe kısıtlı malesef:( ama Kadir Mevlam nasip ederse para kazanmaya başlayınca üst yelpazeden bir kamış kesinlikle alacağım tavsiyen için çok teşekkürler
    saygılarımla

16. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    mesajını yeni farkettim kusura bakma Turgay Sezgin abimizle irtibata geçersen sana yardımcı olacaktır gelibolu sahtesi ile ilgili umarım çok geç kalmamışımdır saygılarımla

17. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Emin
    Sana iki alternatif vereyim.Birincisi Elbette Shimano Catana.Gecenlerde bende bir tanede ben aldım.
    Diğeri ise Okuma Salina Spin.2,40
    Hemen beni ara olayı bitirelim.
    Sevgiler

18. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ustacım abim bana bi abilik yaptı catana 2,40 bana hediye etti şimdi asıl sorunum çanakkale için uygun bir surf kamış almak onun araştırmasını yapıyorum
    saygılarımla

19. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Elindeki Sportex!in hakkını bir ver hele sonra surfe gecersin