cümleten merhabalar bu gün at çek de nasibimiz kefal miş merada 3 4 tane avcı balık vardı,levrek kesinlikle deyil,onlarıda kandıramadım nasıl kandıracağımkiidk canlı bırakma yapsam şansım % 3 yani o denli yemlik balık var aşağıdakilerde kanıtı ama sonunda levrek gördüm 10cm kadarda olsa merada 10cm lik minik ispendekler gördüm emsal kefal yavruları ile yüzyorlardı kıyıda avcı balıklar bana uzak mesafede idiler,o sebebden max rap uzun namluyu tercih ettim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kalın sağlıcakla
kefal tesadüf takıldı sahteye sahtenin düştüğü yerde kefal kum gibi bu sebebden arada gümbürtüye gitti malesef at çek yaptığım zaman diliminde kefal yeme ilgi göstermiyor sebebi canını kurtarma derdinde,balık huzursuz,her an bir harami tarafından güme gitme tehlikesi ile karşı karşıya,saat 8 den sonra yemiye başlıyor,haramiler gidince,bense o saatte dönüşe geçiyorum,
Merhabalar, Sanırım mevsimle ve/veya türüyle alakalı, ben de at-çekle çok kefal yakaldım. Özellikle 7 cmlik minnow türü sahtelere rağbet ediyorlar. O kadar da şaşılacak bir durum değil benim için. Saygılar.
meps kaşık arkasına boru kurdu takılarak kefal avı nın yapıldığını gördüm, onun dışında sahte ye atladığını görmedim ben benimkisi sahte suya düşerken bir mızdark gibi giriyor,,akibetinde misinanın boşluğunu almam için biraz asılmam gerek,işte bu esnada kefale sahtenin kancası oturuyor, çok kefal var,sahtenin düştüğü yerde en az 50 kefal var,kaçışırken bocalanma başlıyor, birine geçiyor kanca geçen sene illallah ettim bu kefallerden,en az 5 tane bazen 20 yi buluyordu ama bunların çoğunu %95 ini suya iade etmişimdir,benim hedefim avcı balık