Ömer bey insanları bu kadar polemiğe sokmadan özelliklerini anlatsanız artık diyordum şu kullanılan malzemeleri , avlanılan mevkiyi falan diyordum. Ama yine de tebrikler güzel av olmuş.
paylaşmak istemiyorsa fazla üstelememek gerekir bence, ama paylaşım yapıp yaşadığı macerayı bize yaşatan arkadaşlar da var tüm detayları ile,şahsen ben o tür başlıkları okumayı haz alıyorum,resimde önemli ama av raporu bir o kadar önemli avcı ya haz veren bir durum, saygılarımla
Konu fotoğraflar bölümünde, o yüzden av raporu beklemeyin. Tabi moderatörler konuyu buraya taşımadıysa
''kervan devam ediyor' lafı umarım 'it ürür kervan yürür' anımsatmak için yazılmamıştır. Bu ne kervanı merak ettim.....
sen varya hastasın, sana olan bütün saygımı yitirdim, koyduğun raporların ( eğer rapor denirse ) gözümde 5 paralık değeri yok, hasta ruhlu adam
ömer abim iyi av olmuş dahada iyileri nasip olur inşallah levrekte kayıkla sırtrıya bayılıyorum ama iş at çeke geldimi hele bide balık vurmadımı iflit olyorum daha at çekle levreğim nasip diğil ama kayıkla sırtıda sayoısı ve kilolarını unuttum desem yeri var