arkadaşlar merhabalar. paylaşım yapmayı pek bilmiyorum ama bu sefer tuttuğum balıkları sizinle paylaşmak istiyorum. sabah erken saatlerde havanında sert gün doğusu esmesi sebebiyle at çek avı için fener mahallesi taraflarına doğru yola çıktım. rüzgara karşı at çek yapmaya başladım, 2. ya da 3. atışta çok kıyıda bir balık rastgeldi, hemen suyun üzerinden karaya çıkıverdi zaten, bu bir lüferdi, hassas tartımda 650 gr mı gösteriyordu eve geldiğimde. sonraki atışlarımda bir ispendek tuttum 450 gr civarında, ve bir atış daha bir levrek daha atladı ama kıyıya alamadım onu. devam eden atışlarımda hava baya durmuştu ve dalgalarda çok azalmıştı, ama ben hala at çek yapıyordum, bi 20 metre atımıştımki o da ne çok sert bir vuruş aldım, bu bir ispendeğe benzemiyordu bu sefer, hemen su üstü yapıverdi, dikkatlice çektim ve güzel bir levrek merhaba diyordu bana, hassas tartımda 1.800 kg görünüyordu balık abimiz, ve güneşte çıkınca balığı sonlardırdım, takımım: kamış: shakespeare spin ( modeli aklımda değil ) makina: shimano spin ( modeli aklımda yok ) misina: asso double strenght 0.28 sahte: rapala max rap FB 13 cm saygılar sevgiler. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
teşekkürler.. ağırlık kullanmanıza gerek yok, max rap lerin atış stili gayet güzel tabi bununla birlikte ince misina ve spin kamış tercih etmelisiniz. benim kamışımın atarı 10-30 gr bence yeterli bir kamış. ve havaya doğru değilde 45 derecelik bir açıyla atarsanız daha iyi sonuç alırsınız
Çok güzel balıklar tebrik ederim. Benim en sevdiğim sahte ve renk koduyla yakalamışsın. Nicelerini dilerim.
Yazın oralarda oluyorum zaman zaman. Fener taraflarına doğru kıyıda olta atanlar oluyor. Şimdi sakindir ne güzel. Akçay'a geleceğim ama , balığa vakit ayırabilir miyim bilmiyorum. Daha iyilerine rastgele.