At-Çek Levrek ve Lüfer

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında REEL28 tarafından paylaşıldı.

1. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Tekrardan merhaba,
    saaat 06 da meradaydım.06 - 7:30 arası ne olduysa oldu. alabildiğim benim oldu,alamadıklarım yunusların oldu:D maalesef yine bir yunus saldırısına maruz kaldık :) sonuç aşikar mera boşaldı.Olsun iyot kokusu da yeter dedim ve geri döndüm.Aşağıdakiler de yunusların bana bağışladıkları:D 1 lüfer ve 1 levrek...lüfer 663gr,levrek ise 608gr dır. Balıklar at-çek ile alınmıştır......

(Bu arada ortak,lüferi yakaladığımda ismail ismail diye bağırıyordu:D çok özlemişler seni en kısa zaman da bekliyorlar ona göre:D)
    (Ve alikemal o güzel yorumlarını bekliyorum raporumu sensiz bırakırsan ölümü gör:D :D )

(BURASI MERAMIZ)

Son düzenleme: 9 Aralık 2010
  2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Maşallah diyorum.Mükemmel av olmuş.Dahasına rast gele.

3. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim barış abi darısa başına diyorum.

4. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    çok güzel bir av olmuş demek isterdim ama bunu demek içinde bu işte en az senin kadar usta olmak lazım :) daha yolun başında olan bizler için sadece harika bir av olmuş neydi o şarkı haluk abi söylüyordu sanki balıklar gel bana gel bana der gibiler :) iki tarafta anlaşılan baya ter dökmüş gibi etki tepki :) aynen bende maşallah diyorum

5. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    ne merası hangı avlak yeri

avınız ıcın tebrıkler oncelıkle ama anlayamadıgım bısey var: MERA ya burası bır paylasım sıtesı ben sızın tuttugunuz balıklardan zıyade o balıkları nerde neyle tuttunuz ona bakarım ama dıkkat edıyorum sıtedekı kımse avlandıgı yerı yazmıyor ee ozman burası bır paylasım sıtesı olmaktan tamamen cıkıyor sozum sadece sıze deıl yanlıs anlamayın ama herkes bunu yapıyor meraya avlak bolgemıze gıttık bu nedır yaa bence bu sıtenın en buyuk eksıklıgı budur kımse avlandıgı bolgeyı sankı sadece kendısıne mahsusmus gıbı paylasmıyor ve bnm dusumce gorede burası paylasmaktan zıyade govde gosterıne donusuyor yok ben 3 kıloluk levrek aldım yok palamut aldımresımlerı asagıdadır ee nerden aldın avlak yerımden aldım meradan aldım buda bana burdakı kısılerın paylasmaktan zıyade egosunu tatmın ettıgını gosterıyo he buarada istisnalar kaydeyi tabıkı bozmuyor benım bu sozlerım genel olarak soylenmıstır herkes ıcın tabıkı gecerlı deıl ama bır cogu ıcın gecerlı ve onlarda kendılerını bılıyolar zaten:mad:

6. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    denizbilimci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, bugünün boğaz raporunu veriyorum:

Balta Limanında 4 arkadaş 30 kadar sarıkanat aldık. Yem sıkıntısı had safhadaydı. Yemlik istavrit yakalamak için saat 12:00 gibi Emirgan'a geçtiğimizde gördüğümüz manzara şuydu: İnanılmaz bir kalabalık, kovalar hatta leğenler (çamaşır leğeni getirmiş amcam) silme dolmuş, herkes rapala çalışıyordu. Emirgan'da sabah erken saatlerin çok bereketli olduğu belliydi. Biz de araya girmeye çalıştık ama atı alan Üsküdarı çoktan geçmişti Yarın müsait arkadaşım varsa erken saatte yanında 5 cmlik mavi renkli ve karnı pembe olar bir sahte ile Emirganı tavsiye ederim. işte yazılması greken paylasım denız bılımcı arkadsımın vermıs oldugu paylasmıs oldugu bılgıdır negerekıyorsa yazmıs kutlarım kendısını

7. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Eser Kardeşim merhaba.
    Bana sorarsan yanlış düşünüyorsun nedenine gelince;
    Bak Kardesim burada hiç kimse ne avlagını nede takımlarını paylaşmak zorunda değil..
    buna sebep biçok etken olabileceği gibi, avlak yerini paylaşma hususunda bilinçsiz avcıların gece zıpkıncılarının olabileceğinide düşünmek lazım değil mi..?
    ben,'' burada balık varmıs karpit atsam voliyi vururmuyum abi'' diyenleri de gördüm elinde tırıvırıyla denizin kenarında dolananıda.Yanlıs anlama sözüm sana değil ama.
    paylaşım sitesinde bir forumda bu Arkadasların neyi nasıl ve hangi yöntemle yaptıgını bile anlatmaları bir lütuftur. Çok ters bir düşünce içerisindesin, yargılamadan sorgulamadan önce olası kötülükleride gözardı etmemelisin.. zira bu forum sadece üye olanlara açık bir forum değil ..
    Takdir edersinki isteyen herkes burada verilen adres bilgilerine avlak yerlerine zararlı ve bilinçsiz bi avcı olarak gidebilir.
    Ümit Kardesim Avın için tebrikler..
    sunumun içinse tesekkürler..
    daha iyileri rastgele..

Son düzenleme: 9 Aralık 2010
  8. küçükavcı

küçükavcı

zamanında mera paylaşan arkadaşlar oldu bizde paylaştık ve sonuç ertesi gün bir düzine zıpkıncı bazende ağ atanlar ve kurumuş bir mera :( çok değil ya bir haftada kökünü kazırlar)
    özel mesajdan yada msn yoluyla tanışıp beraber avlanmak daha mantıklı bana göre ayrıca paylaşırken zaten yöntem saat mera resimleri paylaşılıyor birazda siz emek verdiğinizde daha iyi avları yapacağınıza eminim
    rasgele

9. Tebrikler daha iyi avlar dilerim...

10. küçükavcı

küçükavcı

ortak tebrikler...eline sağlık şu lüferi bi yakaayamadım bu sene yaa :(

11. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    eserli83´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    avınız ıcın tebrıkler oncelıkle ama anlayamadıgım bısey var: MERA ya burası bır paylasım sıtesı ben sızın tuttugunuz balıklardan zıyade o balıkları nerde neyle tuttunuz ona bakarım ama dıkkat edıyorum sıtedekı kımse avlandıgı yerı yazmıyor ee ozman burası bır paylasım sıtesı olmaktan tamamen cıkıyor sozum sadece sıze deıl yanlıs anlamayın ama herkes bunu yapıyor meraya avlak bolgemıze gıttık bu nedır yaa bence bu sıtenın en buyuk eksıklıgı budur kımse avlandıgı bolgeyı sankı sadece kendısıne mahsusmus gıbı paylasmıyor ve bnm dusumce gorede burası paylasmaktan zıyade govde gosterıne donusuyor yok ben 3 kıloluk levrek aldım yok palamut aldımresımlerı asagıdadır ee nerden aldın avlak yerımden aldım meradan aldım buda bana burdakı kısılerın paylasmaktan zıyade egosunu tatmın ettıgını gosterıyo he buarada istisnalar kaydeyi tabıkı bozmuyor benım bu sozlerım genel olarak soylenmıstır herkes ıcın tabıkı gecerlı deıl ama bır cogu ıcın gecerlı ve onlarda kendılerını bılıyolar zaten

Kristof colomb'a zamanında kimseye amerika nerde die sormadı gitti buldu kısaca keşfetti ve adını koydu :) umarım nedemek istediğim anlaşılır olmuştur zaten gerekli açıklamayı melanqoliq nickli arkadaşımızda yapmış. düşüncelerine saygı duyuyorum ama bence başarılarını sergileyen insanların başarılarının altına böyle yorumlar yakışır kalmaz böyle durumlarda bir başlık açmanız ve siteminizi oraya yazmanı bence daha doğru olur umarım sizde benim düşünceme saygı gösterir ve dikkate alırsınız. kıskanmak iyidir ama başkasını değil insanın kendini kıskanması iyidir umarım bu sözde yanlış anlaşılmaz. herkese iyi avlar diliyorum ümit arkadaşımızında başarılarının devamını diliyor avlarının devamını sabırsızlıkla bekliyoruz :d

12. küçükavcı

küçükavcı

ve arkadaşım bu insanlar belki onlarca belki yüzlerce kez gece uyanıp sahilde arastırma yapıyorlar emek veriyorlar şimdi sana soruyorum farzet yasadığın şehirde uzun takipler sonucu merayı analiz ettin balıkın geçis saatleri v.s v.s..
    iyi balıklar aldın ne güzel burdan paylaştın ve ertesi günü işi bilen bilmeyen 20 kisi orda birisi ispendekleri tutuyor birisi yavru balık iki zıpkıncı açıkta ağ atan takalar olduğunda ne hissedersin yanlış anlama biz meranın lafını yapmayız bu aslında bizim verdiğimiz emeğe sayğıdır.....

13. 3182

3182

Çok güzel bir ikili. Daha bereketli avlar yapmanız dileğiyle.

14. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Vayyy maşallah.. Tebrikler harika balıklar. Devamını dilerim.

15. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler kardeşim helal olsun sen at çek olayında çok dan köşeyi dönenlerdensin:) darısı benim başıma:)

16. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ben de öncelikle teşekkür ederim.Çok bol meranız var galiba?bir ara paylaşın da hep beraber gidelim bakın bakalım size yer kalıyor mu.Bölge elbette tapulu malım değildir. benim gibi ve diğer arkadaşlarım gibi geceler boyu deniz kenarlarında sürtmeden anlayamazsınız maalesef.Araştırıp,soğuğu yiyerek gecelerce elin boş döneceksin ve bir gün balığı bulacaksın maalesef böyle.

17. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sağol dostum sende de bu balıkları göreceğimiz günler yakındır;)

18. 3182

3182

budur

aynen katılıyorum. Adres fevlike münih.

19. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    fatih abi teşekkür ederim.

20. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol ortak balıklar seni çağırıyor bilmiyorum artık :D