sevgili arkadaşlargeçen hafta sonu arkadaşlarla bir av yapalım dedik bayadır çıkamadığımız at çek avına sevgili cem çeliker (cemmako) ile yaptığımız bir telefon konuşması perçinledi.karar verdik artık bu pazar sabahı çıkmalıydık. Bahadır Gürler ve Can Fafal dostlarımızla da sabah sabah buluşup avlağın yolunu tuttuk. sevgili can ın büyük bir azmakta ki avlağına yol almaya başladık sabah yoğun bir yağış ardından avlağa yaklaştığımızda geçit bulamadık. sular baya yükseldiğinden avlağa uzakta kalacağımızdan yer değiştirdik. (yürüyelim istemedik.) avlakta yerimizi aldık ve atçeke başladık. güzel lodos esiyordu. uzun aradan sonra bu geln balıklar çok devasa olmasada nefsimi köreltti.balıkar 45 cm civarında geldi. avlak yapısı olarak kofana ve büyük baraküdalarında cirit attığı bir yer olduğundan balığın birinde baya bir diş izi vardı. bellimi olur belki bir gün o dişleri bizim sahtede de görmek kısmet olur. buradan şunu da söylemeden geçemeyeceğim. uzun zamandır çoğu avımı beraber yaptığım cem kardeşim ve bahadır ve can a da teşekkür ederim kafa dengi olmak avı keyifli hale getirmenin ön şartı. takım: shimano naxave 20- 50 gr 2.70 mitchel avocet 2000 okuma sea bas 0.26 mono river trable devil 12 cm 02 no herkese bol ve bereketli avlar dilerim.
arkadaşlar herkese merhaba. sitenize yeni katıldım.balık avında da acemiyim ama balık avlamayı çok seviyorum.siz değerli arkadaşların bilgilerinden yararlanacağımı düşünüyorum..
Atıl abi tebrikler, yakışıklıları kandırmayı başarmışsın yine Avlarınız daim olsun. Daha güzelleri denk gelsin (Tabi bizim oltaları da ziyaret etsinler )
tebrikler...levrek raporlarının devamı gelecek sanırım..bu sene eylülden beri 20-30 kadar ispendek saldım..bu sene levrek yönünden iyi geçecek gibi...afiyet olsun..
güzel zamanları güzel insanlarla paylaşmak lazım gerçekten bu anlamda ben uzun zamandır olduğu gibi şanssızlığa devam edip balık yakalayamasamda çok zevk aldım daha nice güzel avlarımız olacak üstat tekrar tebrikler can
Yağmurun eksik olmadığı bu günlerde, Lodosla gelen levrekler içimizi ısıttı...Son 15 gündür yağan sağanak yağmurlar ve lodos levrekle aramıza set çekti. Haydi hayırlısı...
teşekkürler sizlere de raestgelsin teşekkürler. sizlere daha iyileri rastgelir inşallah. teşekkürler. teşekkürler. elimizden geldiğince yardımcı olamaya çalışırız.buradaki herkes neredeyse bilgisini paylaşmaktan çekinmez.