At-Çek Makine ve Kamış Hk.

Konu, 'Makineler' kısmında arslan20 tarafından paylaşıldı.

1. arslan20

arslan20 Ümit Arslan

Merhaba

Yeni bir Kamış ve ona uygun Makine almak istiyorum.Bunun için yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu takımı istavrit,izmarit,çinekop vb. balıkları avlamak için boğazda kullanacağım.Kamış olarak Lineaeffe Oyster Cast 4.20 düşünüyorum.Makine olarakda Okuma avenger 65'i düşünüyorum.Sizce nasıl bir takım olur?Veya daha hafif bir kamış veya makine önerebilir misiniz?

2. fish founder

fish founder Özgür

Ümit,
    bu konu üzerine o kadar yazılıp çizildi ki,
    lütfen forumun detaylı arama bölümünü kullan,

3. arslan20

arslan20 Ümit Arslan

Evet gerçektende daha önce bununla ilgili çok konu açılmış.Tam olarak benim almak istediğim makine ve kamış için var mı bilmiyorum ama.

Ben o konuları araştırayım en iyisi.Bu konuyu silebilirsiniz.

teşk.

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    ümit söylediğin takımlar bende mevcut oyster 4.50 bendeki. çok ağır bir takım seni çok yorar. sana kamışta tavsiyem hassasiyeti de gayet iyi olan lineaeffe max cast.

5. arslan20

arslan20 Ümit Arslan

engin bey ilginiz için tesekkürler.tesadüf ki benimde ilk surf kamisim maxx cast.1 buçuk 2 ay önce almistim.hassas ve güzel bir kamis.simdi biraz daha sert aksiyonlu bir kamis almak istiyorum.bilmiyorum dogru mu,yanlis mi?

6. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    evet oyster sert aksiyonlu bir kamış ama ilk zamanlar size çok ağır gelicektir. çok yoracaktır sizi özellikle max cast tan sonra.. makine seçimizde yine aynı şekilde ağır bi makine olunca çok yoruyor bendeki 4.5 ben at çeklerde ilk zamanlar çok yoruluyordum şimdilerde alıştım desemde 10 atıştan sonra dinleniyorum illaki. Ama sağlam bir kamıştır buna emin olabilirsiniz.
    kafanızı karıştırmak istemem fikrimi söylemek istedim umarım uygun bir kamış bulursunuz..

7. arslan20

arslan20 Ümit Arslan

Merhaba
    Kamış ve makineyi bugün almayı düşünüyorum.Kamış olarak oyter cast alıcam galiba.Benim maxx cast ile ağırlıkları aynı gibi.Ama makine olarak karar veremedim.Avenger 65 güzel makine fakat ağır olduğu için tereddütlerim var.

Sizin önerebileceğiniz Avenger 65 fiyatlarında bir makine var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

8. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    At çek için kullanıcağın bir takım istiyorsan kamışın çok fazla uzun olmaması gerekiyor. 270 cm 15 40gr atarlı mümkünse 2 parça bir kamış kullanabilirsin. makina içinde bir çok seçenek var zaten. roby alabilirsin simanonunda tek bilyeli bir makinası var o fiyata

9. arslan20

arslan20 Ümit Arslan

Yani at-çek derken kelimeyi yanlış kullanmış olabilirim.At-çek hafif kurşunlu spin kamışla yapılan mı demek oluyor.Ben normal 100-150 gr kurşun atmak için bir takım oluşturmak istiyorum.