Herkese merhaba. At çek yapmak için misina tavsiyesi olan var mı? Genelde sahte fırlatırken kopuyor çok dikkatli olmama ragmen ve yavas atışlar yapmama ragmen çat diye misinanın koptugu çok oldu çok misina değiştirdim ama bu sorunu çözemedim yardım edebilir misiniz tavsiye konusunda?
ip misinaya geçme pişman olursun ip misininayı at çekte kullanmak biraz sıkıntılı atış yöntemin yanlış olabilir aksi taktirde kopması mümkün değil tabiki misina özürlü değil ise yada kamıştaki porselenler kırık değil ise konturol etmenizi tavsiye ederim misina önerisi için ise Trabucco saltwater tavsiye edebilrim ben 40mm lik kullanıyorum 30 mm yada istedğe göre seçebilirsin ilk başlarda rapala kaybetmek yerine bir kaç gün 10 gr kurşunla çalışın daha sonra rapalaya gecin atışta sıkıntı var ise rapala harcamadan düzeltmiş olursunuz
Mono veya ip misina fark etmez.Yeterki kaliteli olsunlar.Atışınız hatasız,kamışınız kaliteli ve en önemlisi makineniz spin atışlar için uygun ise problem yaşamazsınız.Eğer kamışınız teleskopik kamış ise bu gibi sorunlar yaşarsınız.Spin de mutlaka parçalı kamış kullanınız.Ayrıca çok yumuşak aksiyonlu kamışlarda atışlarda soruna yol açabilir.Spin içim M veya MH aksiyonlu kamışlar kullanmak gerekir.
http://www.avmarketi.com/asp/product/171437/TRABUCCO-SF-XPS-SPECIAL-SEA-HI-VIZ-300mt-Misina bu misinanın 0.25mm olanını aldım cok güzel misina beyaz renk ve sağlam al keyfine bak
merhaba, elimde fazladan hiç kullanılmamış paketinde SpiderWire STEALTH CAMOUFLAGE var. 300 yards (274 metre) 15lb. 0.20mm Makinanız uygunsa tavsiye ederim.
Abicim makinem spin makinesi değil ondan mı kaynaklanıyor yani ama kamışım okuma v system 2.10 Atışımda bir sorun oldugunu düşünmüyorum çok da yavas atıyorum hani 30 metreyi bulacak atıslarda 15-20 metre yolluyorum yumusak olsun diye.
bilgi paylaşımı için teşekkür ederim benim kamıştan kaynaklı oldugunu düşünmüyorum dediğim gibi kamışım iyi sayılır. okuma v system serisi. Almadan önce çok araştırdım 2.40 metresini bulamadım 2.10 metre aldım