at çek, nerde bu trofe levrekler kardeşim :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    merhaba arkadaşlar:)
    bu gün oltama ispendekler musallat oldu hep :) toplam da sanırım 15 kez daldılar benim oltaya:D ilk 3 ispendeği kayıt altına aldım,diğerleri ile vakit kaybetmeden suya,trofe levrek aramaya koyuldum,

sadece 1 kez 2 levrek aynı anda burnumun ucuna kadar gelir silikonu kapma yarışına girdiler:D tabbi ben en zor olanı nı yaptım:D levrek hamleyi yaptı ağzı açık:D balık ağzını kapatma dan ben sahteyi ağzın dan kaçırıverdim:D bunu nasıl yaptım halen çözmüş deyilim:D

sonra bu tral balıklarını tutdum,adını da yeni öğrendim:) sağol kardeşim:)

bu balık hakkında ufak bir bilgi,dehşet basıyor oltaya:) kollarım ağrıdı suya çıkarıncaya kadar ,bir bu kadar da çekerken düştü,sonra avımı sonlandırdım,

dönüş yolunda dere içinde su üstünde 10cm lik kefal yavrusunun yüzdüğünü gördüm,dikkatli bakınca balığın altında misina benzeri bir şey gördüm,iyice yakından bakınca bunun bir kıbrıs sarması olduğunu gördüm:mad: karnın dan takılmış yarım kopmuş kıbrıs sarmasına,

at çek bırak video linki:

http://www.youtube.com/watch?v=q-b8UEmP4u0

başka bir site den izlemek isteyenler için ayrı bir link:

http://www.dailymotion.com/video/xfh2gq_sea-bass-levrek-ispendek-at-cek-yakala-byrak_sport

geçen hafta perşembe günü sıpariş geçtiğim okuma salina40 makina için cuma günü arayıp durumunu sordum,aldığım cevap pazartesi göndereceğiz dediler,balıkmarketim.com

benim kızdım parayı geri yatırın hesabıma dedim,olmaz yapamayız hafta sonu dediler,ancak pazartesi olur dediler,kargoya cumartesi vermişler,iade talebi işe yaramış,diğer makina 200 tl yi geçtiğim için hediye göndermişler,

ancak bu linkdeki salina40 ile bana gelen salina40 biraz farklı:mad: ürün açıklamasına göre 40gram daha ağır bendeki salina40

ayrıca 2 paket misinayı da yanlış göndermişler,ben daha açık renkli olanı almıştım,süper cast modelin den sıparş geçmiştim:mad:

bu son alışverişim o site den:mad: paranla rezil oluyorsun,

Uploaded with ImageShack.us

balıkmarketim.com sitesindeki salina40 ın fotosu

Uploaded with ImageShack.us

neyse olan olmuştur,bu gün bir hadise gerçekleşti:) atçek yapıyorum turistler izliyor,topu fırlatırken ALLAH ım şurdan bir levrek gönderiverde balık görsünler dedim :) top suya düşer düşmez besmele çektim, besmele biter bitmez daha ilk sarmam da zang balık yapıştı :) vallahi billahi ağzım açık kaldı :) gelen tral idi buna da şükür dedim :)

saygılarımla en güzel balıklar sizlerin olsun:)

Son düzenleme: 1 Kasım 2010
  2. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Tebrikler :)

Artık ispendekler sarmıyor anlaşılan :D iyiye işaret ama.... bence yemlerdede hedef büyütün biraz, en az 10cm ve üzeri sahtelere ağırlık verin.... silikonu bi kenara bırakın artık.. ispendeklerde biraz tereddüte düşsün...büyüklerin yolu açılsın... ;) :)

Balıkmarketimde geçen bir arkadaşımada aynısı olmuş, sinirli sinirli anlatıyordu...zamanında teslimat yapmayıp, ertesi haftaya sallamışlar...bilgide vermemişler.. tüm bunlar orada çalışanların tecrübesizlikleri ve lakayıt tavırlarından kaynaklanıyor. Bunda firmanın suçu yok, sahibi biraz dikkate alırsa bu konular çözülür... geçmiş olsun yinede...

3. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Tebrikler kadir abi..

4. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Kadir bey avınızı tebrik ederim. İspendekleri geri salmanız gerçekten çok güzel ve sportmence bir davranış.
    Ne yazık ki ilgili siteden benim de benzeri olaylar başıma geldi ve o günden beridir sipariş vermiyorum. Ayrıca İzmir'e gittiğimde dükkanları ve hallerini (!) görme fırsatım oldu. Organizasyon ve müşteri hizmeti açısından işleri oldukça zor.

Balık malzemesi almanın en iyi yolu Türkiye'de ne yazık ki gidip mağazadan bakarak görerek almak.

Bu arada yurtdışından alışverişte bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım eğer balık avı mağazaları Mersin taraflarında yetersizse (kaldı ki bana göre tüm Türkiye'de böyle) yurtdışından alışveriş yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Kadir abicim valla senin aanlattığına göre sahteyi levreğin azından almışsın :D :D İspendekleriden soğuman iyi olmuş :D artık rahatlıyacaklar(şaka tabi ) bol bereketli.

avlar bu arada balik marketimden bende birkeresinde alış veriş yapmıştımgeciktirmeyi daha öncede yapmışlardı hemde geciktirip malzemeyide banada yanl9ış göndermilerdi benim siparişimde berkley whiplash crystal 0,04mm sipariş vermiştim sitesinde stoklarda olduğunu gösteriyordu 1 hafat sonra bana berkley whiplash freeline gönderrmişlerdi daha sonra tekrara geri kargoladım ertesi gün aradılar ellerinde berkley whiplah crystal 0,04 olmadığı için göndermişler :d bende 0,04 yoksa 0,06 sını göderin dedim ancak böyle sorunu çözdük

bu arada senin salinanın fotoğrafıyla balikmarketim sitesindeki fotoğraf rasında dağlar kadar fark var. Ben bu makinayı kullanmadım yakından görmedim ama sana gönderilen sanki melez lenmiş gibi.bu benim görüşüm orjinalini fotoğraftaki olduğunu düşünürsek seninkinin fotoyla alakasıyok

nasıl melezlenmiş dersen okumanınn makinlarını tek tek inceledim cengiz balıkçılıktan
    sana gelen makinanın kolu OKUMA DİSTANCE SURF PRO dan

gövdesi mekanizma(kasa) OKUMA SALİNA

makara OKUMA ECLIPS EZ

gibi bunlar dikkatimi çekti ama belki yanılıyorumdurda bu makinayı kullanan abilerim arkadaşlarım daha iyi bilir

6. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler. Bende aynı firmadan 2 parçalı Shimano Catana kamış siparişi vermiştim, bana da teleskopik göndermişlerdi kargodan teslim bile almadan iade ettim.

7. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    balık avınız ıcın ve bılınclı davranısınız ıcın tebrık eder tesekkuru borc bılırım.
    balıkmarketi benıde cıldırttı gecen hafta ellerınde olmayan urun yuzunden 1 hafta gec yolladılar kı ben tamamını ıade ıstememe ragmen kendı kafalarından benzer urunle ıkı ayrı kargo ıle yolladılar kargo ucretıde odettıler zamanım olsa ugrasırdım ama sıte mod. bunu dıkkate alıp bıraz sıkıstırsa fena olmaz .avmarketı bu sorunları yasatmamıştı onu tavsıye ederım ben ona dondum

8. alikemal

Bence balikmarketim i cengiz balıkçılığa şikayet edilmesi gerekir :( Neden diyecek olursak cengiz balıkçılık okumanın lisanslı yetkili servisi ve ithalatcısı. Buda demek oluyorki bu mal cengiz balıkçılığın. Şimdi tutup b firması cengiz balıkçılığın itha ettiği malı sağını solunu değiştirerek aynı isim altında salina diyerek satabilirmi? Bence bu bir suç unsuru adam kandırmacadır. Cengiz balıçılığa suç duyurusunda bulunulmalı :( :(

9. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    Abi cengiz balıkçılığın ne suçu var :( :p :D :D :D

10. alikemal

yok abi yanlış anladın cengizbalıkçılığın suçuyok :D balikmarketim sitesi sizin orjinal ürününüzü değiştirip, oynama yapıp müşteriye satıyo dediğinizde cengiz balıkçılık ne der sizce? Bence cengiz balıkçılığın almatra balıkçılığa olan tutumu değişir sanırım ayrıca ürünü orjinalini bulma şansıda olabilir. (en doğru çözümü ve cevabı ithalatcı firma verir unutmayın)

11. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tam olarak emin değilim Okuma ürünlerinde durum nasıl ama bazı makine modellerinde çekiş arttıkça tutacakların stilide değişik oluyor.. örnek.... aşağıdaki 3 makineninde modeli aynı... sadece kodları değişik.. devirleri farklı v.s. kollara dikkat...

12. alikemal

caner abi shimanonun bu özelliğini biliyorum amam okumadada aynı durum söz konusumu bilemiyorum o yüzden emin dedğilim ve en doğrusu cengiz balıkçılağa sormak gerekir. hatta shimanoda birde '' T '' şeklinde tutma koluda var.
    ama dediğin gibi sadece tutma kolunda bu değişiklik oluyor makinanın makarasında bile deiğişiklik yapılmış kadir abiye gelen makananın makrasındaki renk ve üzerinde yazan yazıyı dikkate alırsak OKUMA ECLIPS EZ
    kiyle aynı hatta makaranın üsütündeki delikler vile aynı salinaki delikler kare şeklinde.

Tabi iginç ama makina biraz dah iyi olmuş igibi geldi bana özellikle tutuma kolu birazdaha oturaklı büyük güçlü bişey olmuş ama makara konusunda bir şeydiyemiyecem çünkü makara deiğişikli aynı zmaanda kalamnın Drag gücünüde etkiliyor

13. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Abi kesin olan birşey var ki bu senin gösterdiğin makine

Okuma Salina olamaz. Olsa olsa

Okumadan Sallama olur. Hemen iade et. Acil olarak kargoyla geri gönder. paranı iade etmek zorundalar. Haklarından vazgeçme abi. Sen de vaz geçersen bu adamlar çok kişinin daha canını yakarlar.

14. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    En büyük levrekler kovalasın sahteni emi abi :D Makine için üzüldüm. Avmarketi'nden sorunsuz şekilde alışverişlerim oldu, tavsiye ederim.

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Caner kardeş teşekkür ederim:) rapala nın da iş yapacağı gün sayılı az kaldı,bu mera için söylüyorum,gerçi su bir dalgalansa rapala iş yapmaya başlıyor,
    balımarketim.com dan canı yanan bayağı varmış,sanırım bu daha başı konu uzar gider herhalde:)

sağol kardeşim teşekkür ederim:)

sağolasın Emre kardeş teşekkür ederim:) yurt dışın dan çok malzeme aldım da bunlar balık malzemeleri deyil di,artık yurt dışın dan da arayış yaparım:)

sağol ali kardeşim teşekkür ederim:) bu salina40 ı alma dan önce avmarketim.com dan araştırma yapmıştım,aynı makina orda da mevcut,ben sırf diğer makinayı almak için daha önce ağzım yandığını bile bile yine balıkmarketim.com dan aldım,dedim hani belki o bir kere olur:) nerdeee aynı köy aynı tas aynı hamam hiç değişmemiş:mad:
    makina çakma deyil orjin okuma,google da araştırma yaptım bire bir aynı makina,fiyat olarak türkiye ile aynı durumda,avmarketim de de aynı fiyat,neyse uğraşmıyacağım artık,makina misina tamam şimdi balık zamanı:)

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Serkan kardeşim şimdi yazılanları okuyunca bunların çok vurdum duymaz olduğunun kanıtına iyice vardım,makina üzerin de araştırma yaptım,okuma salina40 bu orjin,yanlız diğer beklediğimiz okumasalina40 kadar kullanıcısına satıcısına rast gelmedim,sayısı çok az,yurt dışındaki perakende fiyatı ile türkiye fiyatı aşağı yukarı bir birine uyuyor,aynı ürün avmarketim de de var,

sağol kardeşim teşekkür ederim:) evet avmarketim daha ilgili müşterisi ile,bir seferinde sıpariş geçtiğim ürün ellerin de tükenmiş,hemen bana döndüler haber ettiler:)

17. alikemal

kadir abi sana gelen sanırım bu resimdeki

anladığım kadarıyla senin istediğin diğer modeli ama bunun tutma kolu ötekisinden daha çok hoşuma gitti daha sağlam duruyor

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sevgili kadir bu levrek işinde uzmanlaşmaya başladın kutlarım seni bi daha malzemelerini görerek al :D

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun teşekkür ederim,birde meil yollamışlar kargonuz teslim edildi diye,gereken cevabı yazdım:)

sağolun teşekkür ederim,anladığım mağdur olan bir tek ben deyilim:(

evet bu makina nın aynısı:)

Sağol Recep abi teşekkür ederim,levreğin dilini her geçen gün çözöek için merayı sık sık yokluyorum,nereler de gezer, nerelerde saklanır:) bunları öğrenme çalışması içersindeyim abi:) her gidişim de yeni dersler notlar çıkarıyorum kendime:)

20. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Kadir Abi guzel avin ve paylasimin icin cok tesekkurler ve tebrikler.
    Yazinin en sonunda guldum resmen ya :D
    Ne kadar icten ve sempatik bir sekilde anlatmissin Abim ya:D
    Rastgele insallah sana.Ve insallah turistlerin gozune kilic sokarsin :D ;)