3 haftadır hastalıktan İnternet'e gömülmüş balık avlarını okudum durdum. Bugün işim erken bitince kendimi de iyi hissediyorken yeni merada biraz çalışalımda durumunu göreyim dedim. Bu arada spinide baitcasting ile yapayımda alışayım dedim. Başladım at çek yapmaya bir saat kadar sonra ilk takibi aldım zargana gibi uzun ama kalınca birşey epey bir heyecan verdi bir iki dakika sonra ikitane birden takip etti ama bir türlü almadı sonra daha inceleri takip etti ama bir türlü yeni almıyor. Sahte değişip Maxrap taktım takipler devam ama bir türlü yemedi. Sonra makinayı çıkardım normal makina taktım bir kaç atış sonra sahte sanki takıldı yosun sandım ama oraya belki 30-40 atış yaptım ufak bir yosun bile gelmemişti sarmayı denedim ağır ağır geliyor bir kaç tur sarmıştım ki balık su üstüne sıçradı işte bu sefer yakaladım dedim kalamayı biraz sıkıp yavaşça çekmeye başladım ve sudan aldım. Daha sonra ki atışlarda birkaç takip aldım. Bir tanesi süperdi lüfer sürüsü takip etti sanki hava kararmaya başlayınca toparlanıp ayrıldım. (Cepten yazdım hatalar için kusura kalmayın ) Kamış : Remikson funedan 1.98 5-25 tetikli Makinalar : Daiwa megaforce baitcasting D.A.M QUICK EFFZETT 735 RD MAKİNA Sahte : Maxrap 15 cm FPGH Daha iyileri size rastgelsin
tebrikler kardeşim :clap: çok güzel zargana daha güzelleri rast gelsin Hayalindeki balığı yakalarsın inşallah. cumartesi müsait olursan uğrarım belki o tarafa bir tur atarız .Avatarı değiştirmissin ama foto uzak kalmış . PAŞHAN'NI ÖPTÜM :kiss: özledim keratayı ..
hocam bu zargana degil ibikli baligi agzi gagasinin ustunde olur ekmege bile gelir kuyrugunun yarisi maviye calar yariri kahverrngidir
ibikli balığı değil bu bildiğin zargananın abisi ibiklinin üst tarafında gagası olmuyor dikkatli bakılırsa bunun iki taraftada gagası var hocam maşallah
Erkan bey bir dahaki sefere 15 cm sahte yerine ince 8 cm civarı sahteler veya 5 cm lik 8 gramlık falan hafif jiglerden kullanmanızı tavsiye ederim hedefiniz zargana veya tazı balığıysa. Hayvanların sahteye atlamamalarının sebebi 15 cm olması. Bu balıklar 3-5 cm lik yavru balıklarla beslenir,bu yüzden ufak ince sahteler avı artırır.
Tebrikler zarganada güzel balıktır ,lüfer ve kofana içinde ideal yem olur bence şansınızı bir deneyin derim rast gelsin inşaallah
bol miktarda iri zargana takibi alınca merada lüfer olur diye düşünüyorum bende lüferi zorlayacağız bakalım ne olacak
güzel balık.tebrik ederim.balık almasa bile takipler almanız ve o anı yaşamanız bile yeter.gönlünüzdeki balıkları tutmanız dileğiyle.sevgilerimle.
hocam tebrikler at çek işinde çok mesafe kat ettin. bir ara beraber gidelim istersen, senin balığa başlama nedenini iyi biliyorum selçuk la biz de o konuda bir adım attık, selçuk 3 haftayı doldurdu ben 1. günümü doldurdum inşallah senin kadar iradeli olabiliriz
Süper Hocam canı gönülden tebrik ederim inşallah devam edersiniz balığa devam at-cek yaparken zaman güzel geçer